Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám podezření,že coronavirus zmutoval,hraje si na skynet a ničí mi domácnost. Potíže s compem,poté s krbem a teď myčka. Je to whirpoolka,dva roky stará. Dnes bez výstrahy začala během cyklu hrčet,zvuk odněkud zespoda,uprostřed,asi. V prvním kole jsem ji stopl a havarijně vypustil vodu. To proběhlo v klidu,potichu,cvakal jen sifonek. Tím jsem vyloučil vypouštěcí čerpadlo. Vyčistil jsem tři filtry ve dně myčky,vyházel koše z nádobím a spustil. Vše OK,tím je asi ze hry napouštěcí ventil. Dal jsem koše zpět a problém. Napouštění potichu,během cyklu občas rachot. Jako by se tam pokoušel roztočit nějaký motor,kolísaly mu otáčky. Takže stop,vypuštění vody opět v klidu a tím jsem v pr...,tedy v pasti. Ramena se točí volně,určitě do ničeho nenarážejí.... Než budu volat servisáka,nemáte někdo nápad?
Tak už to jede,Claymane,díky za snahu. Pokud by to někoho potkalo - pod prostředním košem je rameno. Při otevřené myčce se volně otáčí,do ničeho nenaráží. Kamera ukázala,že v provozu to bylo jinak - rameno se začalo otáčet a naklánět z osy. Jedna strana se zvedla a začala mlátit do koše. Po dosažení vyšších otáček se to srovnalo. Ucpané trysky na jedné straně. Taková 3,14čovina.... Kdybych na to volal servis,hanbou bych se propadl...
Neznám typ zvuku. U nás je myčka hlučná v okamžiku, kdy dáme umýt velkou plastovou mísu, ta při nárazech vody funguje jako buben a je to opravdu velice hlučné. Nebude to tím, když prázdná jede tiše?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.