Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za barvu?

Od: papouch01® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

na stěně se mi okolo futer začala odlupovat barva, tak jsem jí začal doslova strhávat viz. foto. Nevíte někdo co je to za typ barvy? Myslel jsem, že když se barva škrábe, tak se drolí a ne že se odtrhávají takovéhle kusy?

Červená barva byla aktuální a pod tím byla barva fialová, může to mít nějaký vliv?

Je to kvalitou barvy? Mohla to být nějaká např. vodou ředitelná barva a ta tohle způsobila?

Předem díky za vaše odpovědi

Co je to za barvu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

4x

To nebude ani tak druhem barvy, jako pripravou pod ni. Bud se odflaka priprava, nebo se "nesnesl" podklad s barvou.

hodnocení

3x

Je to latex. Nejhorší svinstvo, kterým si můžete natřít zeď. Buďte rád, že Vám to jde aspoň takhle odloupat. Odmáčet se to totiž nedá a kdyby byl podklad dobře udělaný (jak píše k2), bylo by to na otlučení štuku.

Přesně tak

hodnocení

0x
To je latex

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]