Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v současnosti koupit lepidlo na dlaždičky

Od: jsah odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, existuje obchod on line, kde bychom zakoupili lepidlo na dlaždičky, tu hmotu,co se dává do spár apod.? Když kamenné obchody jsou zavřené.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Jako firma kdekoli, jako kutil těžko. Jedině se domluvit s firmou...

hodnocení

2x

Přes nějakého živnostníka kdekoli.

hodnocení

0x

Jako maloobchodně to nesmíte koupit nikde. Musíte personál prodejny přesvědčit, že jste živnostník, nebo jedete živnostníkovi pro materiál.

V pondělí klidně u nás.

hodnocení

0x

Nějaký E-shop a výdejní místo.Třeba nějaký obchdˇák.

hodnocení

0x
Zdravím.
U nás normálně fungují Stavebniny.
Tam lze nakoupit normálně bez žl.
Jinak jsem si všimla, tak Stavebniny mají své eshopy.
Mrkněte na strejdu Gůgla.
7

hodnocení

0x
Baumax eshop s osobnim odberem

jabraka*
hodnocení

0x

Asi E-shop,jako třeba: nonstopstavebniny.cz/...

JABRAKA

hodnocení

0x

Máte tři možnosti:

1. Nakoupit osobně v rámci velkého řetězce, kde prodávají i potraviny, např. Globus, pokud to mají. Je tam omezený sortiment.

2. Domluvit se s firmou, nebo živnostníkem aby to koupil

3. Objednat přes e-shop a nechat doručit domů, nebo se opět domluvit s firmou nebo živnostníkem, aby to odebrali osobně

tom1
hodnocení

0x

Když si to objednáš přes internet (eshop) u Sika , tak ti to doručí. To by mělo fungovat normálně. Nebo zavolej jejich zákaznické centrum a domluv se s nima. .

bery*
hodnocení

0x
Treba u Obi to vypada, ze osobni odbery objednavek normalne funguji, vcera jsem objednal a dneska tam pojedu. Hornbach taky, ale tam lze objednat jenom cast sortimentu.

tak živnostenský list ssebou!

fugass*
hodnocení

0x
Třeba DEK. Emailem objednáte, přijde vám sms s kódem a s tím pak vyzvednete. Platba pouze kartou.
re4zon
Ne, dek to zastavil. Vydali mi je. Co jsem objednal pred opatrenim, ted uz bez ica objednat nejde.
re4zon
Ne, dek to zastavil. Vydali mi jen co jsem objednal pred opatrenim, ted uz bez ica objednat nejde.
fugass*
Pred hodinou jsem si od tud přivezl material a ten jsem objednal asi 20min.předem mailem. Odkud jste?

fugass*
Pravda, mam ico.
re4zon
No prave, na ico se da nakoupit kdekoliv. Eshopy omezeny nejsou ani s osobnim odberem, ale dek to zariznul, protoze se jim nechce placat s malymi objednavkami.
biban

Jak to prosím u DEKu funguje? Stačí zadat IČO, nebo kontrolují i ŽL a jméno? Potřeboval bych objednat, ale ŽL má kolega. Tak jestli by mi stačilo jeho IČO, nebo tam bude muset se mnou.

Děkuji za info

re4zon
Jak je to jednou objednano, je to ok, predaji to komukoliv s cislem objednavky. V ramci soucasnych opatreni zajedete na misto, poslete sms kde stojite a oni vam to privezou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]