Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před vyhlášením karantény čr jsme započali s rekonsrukcí kuchyně a koupelny. Stavebník co nám práci pováděl práci přerušil,ale chtěl by znovu pokračovat. Chci se zeptat, zda může provádět v našem domě zednické a jiné řemeslné práce v době karantény? samozřejmě s rouškou. děkuji.
A proč by proboha jako nemohl pracovat? A proč samozřejmě s rouškou když tam bude sám-tedy dle toho jak jste to napsal?
Jsem zaměstnanec a až na dva OSVČ u firmy jsem všichni zaměstnanci a vesele ,no většinou moc vesele ne ,když slyšíme o úřadnících ,učitelích... nesmí být v úřadech a školách ani s náhubky,ale pracovat musíme .Jinak- třeba mladej někdy denně musí nabalíčkovat i 8 tun masa v teplotě +5°C -pokud nestihne za 8 hodin -je v práci až to bude hotovo-tuhle ,minulý týden ve čtvrtek přijel domů až ve 4:30.Od 15:00 !
A vy máte problém s jedním OSVČ.Jen ať maká a plní co má s Vámi ujednáno!
Ano, pokračovat může, práce zatím zakázána není. V tomto případě ani ty roušky uvnitř bytu nejsou nutné. Aby nedošlo k případné nákaze, muselo by se pracoviště (a vlastně asi celý byt) pravidelně dezifikovat.
Také jsem takhle tento týden dodělával kompletní rekonstrukci bytu, už jen takzvané "doprcávky" (s prominutím) a rodina se mezitím nastěhovávala.
Včera jsem byl na jiné akci, v baráčku dělám sám, samozřejmě bez roušky. Dokonce jsem si dovolil chodit i na veřejnost, asi dva metry před vrata do auta pro vercajk, také "nahoře bez", protože v ulici nebylo živáčka. Pak přijel majitel kvůli dohodě na dalších pracích, vlezl dovnitř a měl roušku, tak jsem si ji také okamžitě nasadil.
Většinou stačí používat logický rozum. Buďme zodpovědní a opatrní, ale nebuďme předposraní...
Mělo by to jít. Třeba si i tu roušku sundat, pokud se naprosto zastaví práce na všem, tak to tady půjde do kytek všechno. Jak já říkám, hysterie dnešní společnosti je nezměrná. Před 30 lety by si toho nikdo ani nevšiml, byla by to obyčejná chřipka. Ráno jsme četla, jak jakýsi sportovec měl ohromné potíže - neměl chuť ani čich, celé tělo ho bolelo . samozřejmě teplota ... bože, v tom případě já mám koronavirus celá léta dvakrát ročně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.