Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
chtěl bych ke kovovému jeklu (tl. cca 2-4mm) přichytnou kabel (buď v liště, nebo nahulváta nějakejma objímkama, je to jedno, nebude to vidět), jde o to, že jsem zkoušel klasické TEXy ze železářství a vůbec je tam nenatočim. Rovnou si vrtáček ani neškrtne a když mu předhodim menší dírku, tak jí sice dovrtá, ale v závitu se hned urve. Z toho jsem usoudil, že jekl je asi "hodně tvrdej" a po pročtení jinejch diskuzí, jsem zjistil, že to docela věda. Je nějaký řešení jiný, než přilepit tu lištu, nebo objednat hooodně tvrdý TEXy. Abych to koupil normálně v železářství, nebo to někdo známej mohl mít? Potřebuju jich 10 max, tak se mi to nechce objednávat.
Díky
Díky za rady.
No na ty jekly je přilepený/přišroubovaný OSB tak festovně, že tam stahovací pásku prostě neprovlíknu. Provlíknou taky nejde, protože konce jsou úplně u zdí, to bych musel navrtat velký díry zboku a pak to nějak protáhnout pérem
Nakonec to nějak mrsknu k tomu OSB, což jsem nechtěl, protože v něm nic pořádn nedrží a kdyby o kabel někdo zavadil a půlka ho spadla, tak by se mi to znova dělat nechtělo, proto jsem to chtěl dát "nafurt" k železu, ale asi jsem to zbytečně přehnal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.