Zdravím. Přišla jsem z nákupu a mokrou igelitovou tašku jsem pověsila za úchytku na skříňku v kuchyni. Je to stará kuchyň, nalakováno takovým tím bezbarvým lakem asi. Dělaná ještě z palubek. Když jsem po asi 4 hodinách tašku brala trochu byla nalepená na těch dvířkách. Zůstal na nich flek ale do 5 minut zmizel. Mohla jsem nějak strhnout ten lak nebo tam byla jen čmouha od té nalepené igelitky,když to pak zmizelo? Když na tu skříňku zasvítím svítilnou vidím to ale jinak vůbec.
Spíš by mě zajímalo jestli jsem ten lak mohla nějak strhnout. Jestli jsem to nemohla roznést třeba po celém bytě otřením tašky o mé oblečení a nemůže se něco stát. Mám malé dítě,tak jsem opatrná. Rozum mi ale říká,že by to stejně byl zaschlý lak těžko by se asi rozmočil, že. Asi už mi z té karantény hrabe
Pokud máte k dispozici aceton,nebo nitroředidlo c 6000,pak bych se pokusil kusem hadříku tu skvrnu smýt,třeba i s lakem.Prkénko pak znovu nalakovat nitrobarvou ve spreji.
JABRAKA
fugass*
Tak, nebo jemným smirkem obrousit a znova láknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.