Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nerez hrnec

Od: terezap odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Mám nerez hrnec Kolimax už asi 3roky. Když dovařím mám v jídle černé kousíčky. Může to být z mletého pepře (který dávám jen na maso a otestuji v základu)nebo z bujonu? Nenapadá mě z čeho by to bylo. Hrnec je nepoškozený. Nějaká oděrka vevnitř je ale nic černého až na malinkou černou tečku na dně hrnce.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

4x
avatar babkazov

Něco podobného se mi stávalo také.Vypátrala jsem, že se to stává, když dělám něco na cibulce. Kosíčky cibulky se přilepí na stěnu a spálí se a když doliju tekutinu, pak se odlepí a černé zůstanou. Nemúže to být takto?

 

kepler*
hodnocení

1x

Někdy se to stává taky při zahušťování pokrmů moukou, když nemícháš dost intenzivně a pěkně ode dna. Místy se to může připalovat, takže je dobré zahušťovat pomalu na "malém plameni", aby nedocházelo k místnímu přehřátí.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]