Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavařovací víčka

Od: lantros7® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Mám dotaz,týkající se víček twist.

Tyto víčka,se hledají dle obsahu sklenice,já například nemůžu najít víčka,dle rozměru.

Víčko má 70mm venkovním průměrem,a 15mm na výšku.

Kdo mi pomůže s hledáním?

Díky.

Zavařovací víčka
Zavařovací víčka #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemyslím, že záleží na venkovním průměru víčka, ale na vnitřním. Nejlepší bude (až se ale ten blázinec přežene), vzít sklenici a zajít do kuchyňských potřeb. Záleží také na tvaru závitu.

lipanek
hodnocení

0x

Také jsem měla nějaký ten problém, nestandartní sklenice, nebo víčka.

Nepátrala jsem ale po tom.

Myslím totiž, že výrobce konzervovaných potravin si nechá udělat specielní rozměry podle sebe, nejsou standartní.

Trřeba mají takovou linku, nebo je to jejich značka, která používá právě tyhle atypické skleničky a víčka.

Co nepasuje, mám ve sklepě, a někdy vyhodím. Za celý rok se nashromáždí jiné sklenice, které se dají použít.

hodnocení

Na internetu,odpovídá typ TO66 DWO

hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]