Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digestoř nefouká ven

Od: dajka® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máme novou digestoř Mora OP 530 W. Je téměř úplně stejná jako ta stará, má to mít papírově 6 druhů odvodů, ale nám to jde jen jako rekuperace do místnosti, ačkoliv je tam i díra ven. Nevíte někdo co s tím? Doma jsem byla za blba, ale fakt to má jít i mimo ven. Děkuji předem,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednak musíte mít odstraněnou záslepku směrem do roury "ven". A pak je tam na motoru nějaká posuvná klapka, kterou se přepíná režim "ven" a "recyklace". Máte to v návodu.

smode*
hodnocení

3x
Dobrý den. V návodu máte na obrázku číslo 16 polohu klapky jak má být správně nastavena pro odtah ven. Naproti tomu na obr. 19 je její poloha při nastavení pro recirkulaci v místnosti.

hodnocení

2x

Když zradí vše ostatní, je na čase přečíst si návod, že *smich*

Na tom větráku je takový šoupě, kterým se to přepíná do komína, nebo do místnosti

návod strana 4 a dál

euronics.cz/...

hodnocení

0x

DAJKA,

Doma jsem byla za blba..

ale to snad ne, stačí přečíst jen návod. Tak to oznamte těm, co Vám křivdí.

berger*
hodnocení

0x

Ehm,pokusil jsem se odpovědět, téměř stejně,jako Ra252. Nejsem vidět,pět odpovědí,vidím čtyři? Co je špatně?*nevi*

Digestoř nefouká ven

hodnocení

Děkuji vám za odpovědi. Jen upřesním - návod jsme měli jen na mailu, takže jsme ho otevřeli až později. Řídili jsme se vašimi radami, ovšem stejně ten tah ven je minimální oproti staré digestoři. Manžela to začalo zajímat, tak se to chystá celé rozdělat a je smířen s tím, že bychom si přinejhorším koupili jinou. Do kuchyně jsme zatím vrátili tu starou.

fugass*
hodnocení

0x
Nebude mezi přepínáním odvodů nějaký papír nebo něco od výrobce? Rozeberte, bývá tam karton...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]