Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat část ocelové trubky

Od: jenda* odpovědí: 7 změna:
Zdravím pánové,
Měl bych na Vás tradičně netradiční dotaz - kde sehnat(až opadne tohle šílenství) ocelovou trubky s vnitřním průměrem 100mm přesně a tloušťky MIN. 5mm v délce 10-15cm?
Jde mi o nápad, z čeho by se dala taková "drobnost" sehnat, protože nikdo mi takhle ve Feroně atd. 10cm neprodá.
Dekuji,
Jenda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

1x
Přesně tak, napsat k čemu a mohlo by jít řešit jinak. Kdyby ne, tak v hutních materiálech se ptejte po zbytkách, nebo ve sběrných surovinach ba mohli mít.

clovicek*
hodnocení

1x

Poměrně běžná trubka DN100 je 114,3x6,3 kde je vnitřek 101,7 nebo pak 114,3x8 vnitřkem 98,3 taky apk záleží jestli chcete se švem nebo bez. Poptejste se někdě poblíž v nějaké strojírenské firmě ke mně si lidi občas pro takovéto věci chodí.

hodnocení

0x
V železářství pana Svobody na Horkách je u hutního materiálu takovej bezvadnej dědula a ten ti klidně prodá 5 cm čehokoliv. Jen takovouhle trubku jsem tam nikdy neviděl. Ale je fakt, že jsem po tom nějak extra nepátral.
afoj

Jezdím tam často, mockrát jsem chtěl jaksi něco extra, ale mají jen to běžnější. Ale nevylučuji to.

Pro mé potřeby bohatě stačí běžný sortiment, takže já tam jsem maximálně spokojen. Uznávám, že dost lidí občas potřebuje něco fajnovějšího a to tam asi nemají.

hodnocení

0x

Když napíšeš k čemu to potřebuješ, třeba se to dá nějak vyřešit, možná i jiným způsobem.

hodnocení

0x

Tady vám uříznou i 10cm, řez sice něco stojí, ale...stěna 5mm při v nitřním průměru 1/...e trochu problém...

Snad tato a vnitřek na soustruhu na průměr 100mm

Kde sehnat část ocelové trubky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]