Nejste přihlášen/a.
Zdravím pánové,
Měl bych na Vás tradičně netradiční dotaz - kde sehnat(až opadne tohle šílenství) ocelovou trubky s vnitřním průměrem 100mm přesně a tloušťky MIN. 5mm v délce 10-15cm?
Jde mi o nápad, z čeho by se dala taková "drobnost" sehnat, protože nikdo mi takhle ve Feroně atd. 10cm neprodá.
Dekuji,
Jenda
Měl bych na Vás tradičně netradiční dotaz - kde sehnat(až opadne tohle šílenství) ocelovou trubky s vnitřním průměrem 100mm přesně a tloušťky MIN. 5mm v délce 10-15cm?
Jde mi o nápad, z čeho by se dala taková "drobnost" sehnat, protože nikdo mi takhle ve Feroně atd. 10cm neprodá.
Dekuji,
Jenda
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
afoj
Jezdím tam často, mockrát jsem chtěl jaksi něco extra, ale mají jen to běžnější. Ale nevylučuji to.
0x
Tady vám uříznou i 10cm, řez sice něco stojí, ale...stěna 5mm při v nitřním průměru 1/...e trochu problém...
Snad tato a vnitřek na soustruhu na průměr 100mm
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]