Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím o komentáře.
Mám novostavbu domu. Patrový dům s valbovou střechou. Půdu téměř nevyužívám, mám tam jen sezoní věci, např. lyže. Prostě to co mohu dát na půdu ze schůdků, protože půda je dost nízká a není pochozí... Jsou tam jen trámy. Problém je, že kdykoliv otevřu půdní výlez, tak na mě vypadnou (v zimě) nebo vyletí hejna (v létě) much vos a jiné havěti.
Přijde vám to normální? Měl jsem za to že se tam nedostanou, obvzlášť když je to novostavba. Kdyby to byla sem tam moucha, tak neřeším, ale já se bavím o desítkách až stovkách much. Nehledě na to, že je zateplovací vata pokryta mrtvými tělíčky... Je to nechutné a dost mě to štve... Vůbec nechápu, kde je chyba...
Takže vám to přijde normální? Sousedi v novostavbách mi tvrdí, že tam nic nemají... Takže buď kecají nebo nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.