Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer,
planuji vystavbu sadrokartonove pricky pro rozdeleni pokoje a zajimalo by me jakym zpusobem na strop pripevnit UV profil kdyz je strop slozen z drevenych tramu ktere jsou podbity prkny o vysce 1 cm. Prkna se mi nezdaji moc "pevna" a myslim ze primo na ne nemohu profil umistit. Existuji nejaky doporuceny postup?
Diky!
Před nedávnem jsem řešil stejný problém a měl stejné pochybnosti, obrátil jsem se přímo na poradenský servis některého z výrobců SDK a byl jsem ujištěn, že není problém, že konstrukve, do níž se horní profil montuje, nosná být nemusí. Dával jsem 5-ky vuty po 50cm a problémy neočekávám. Vrut musí projít skrz celou tloušťku prkna + něco navíc. Pokud není profil rovnoběžně s prknem, ani bych si nedělal starosti s "cik-cakováním" a klidně použil připravené otvory v profilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.