Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stojka sloupu, jak svařit?

Od: zmrzlik odpovědí: 8 změna:

Svařuji sloupek k spodni desce ktera bude přišoubovana k betonovemu základu. Sloupek namáhán na ohyb.

Jaký způsob svaření by jste vybrali? Ptám se kdo má jakou zkušenost - každý způsob má něco do sebe.

nebo něco úplně jiného?

doplněno 15.03.20 19:44:

u fotky č.2 a 3 bych samozřejmě uřizl žebro sešikma - dole nejširší a nahoře nejtenčí

Stojka sloupu, jak svařit?
Stojka sloupu, jak svařit? #2
Stojka sloupu, jak svařit? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

2x

zbytečnéě složité jak autobus...Normálně na sloupek navařit jen tu plotnu, ojet to po obvodu, vyvrtat tam 4 díry a do základu zabetonovat popř. poté dodatečně vyvrtat a na chemickou kotvu osadit závitové tyče...poté přišroubovat k základu

zmrzlik
hodnocení

díky zkusím to tak.Chěl jsem to co nejvíce "vyztužit" a popravdě mi třetí způsob přišel nejlepší, ale dám na Vás..

svarec
hodnocení

1x

Za mě obr,číslo 1 . A nebo uřezat 4 stejný elka a ty přivařit na každou stranu

hodnocení

1x
Ja bych to zavaril i bez tech elek. Stejne pokud se to ma deformovat , tak se to ohne nad nema.

Souhlas, taky záleží nakolik kvalitně to bude zavařené.Pži kvalitním svaru vidím problém v uchycení k zemi

hodnocení

0x

První obrázek a svařit všechny hrany.

anoan
hodnocení

0x

.. jednoznačně třetí obrázek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]