Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybělit zašlou bílou?

Od: notyourbussines
Mám černé kraťasy s bílými okrajemi. Mám je asi rok a to bílé je trochu do modra. Co mám dělat abych zašlou bílou přivedla do původního stavu? Děkuju za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingjirimares*
hodnocení

1x

Tu bílou natřít štětcem namočeným do Sava. Savo nesmí přijít na to černé

hodnocení

1x

To je zapuštěná barva, to ničím neuděláte. Pokud použijete Savo, musíte vymáchat a to Savo odbarví tu černou, bez vymáchání to od Sava zežloutne a bude to smrdět. Buď přebarvit celé na černo, nebo koupit nové.

dolga*
hodnocení

0x

Prý pěkně bělí jedlá soda, ale nevím jak. Sousedka je u dcery, nemůžu se jí zeptat, jen to říkala.

hodnocení

0x

Každým zásahem vybělíte, vyšisujete, vyšeptáte tu černou barvu. A stejně nevybělíte. Smiřte se se současnými barvami.

hodnocení

0x

Práci udělá Savo, to je fakt. A s trochou šikovnosti a opatrnosti lze docílit dobrý výsledek. Používala jsem i tyčinky do uši na nanášení Sava na malou plošku, aby zmizel flíček... pokud je bílý okraj na konci nohavice, štětcem nanést Savo a po vybělení osprchovat směrem zhora dolů. Savo ve vodě odteče. Ale opatrnost je namístě ...je to slabší kyselina! Může látku i rozleptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]