Mám černé kraťasy s bílými okrajemi. Mám je asi rok a to bílé je trochu do modra. Co mám dělat abych zašlou bílou přivedla do původního stavu? Děkuju za odpověď
To je zapuštěná barva, to ničím neuděláte. Pokud použijete Savo, musíte vymáchat a to Savo odbarví tu černou, bez vymáchání to od Sava zežloutne a bude to smrdět. Buď přebarvit celé na černo, nebo koupit nové.
Práci udělá Savo, to je fakt. A s trochou šikovnosti a opatrnosti lze docílit dobrý výsledek. Používala jsem i tyčinky do uši na nanášení Sava na malou plošku, aby zmizel flíček... pokud je bílý okraj na konci nohavice, štětcem nanést Savo a po vybělení osprchovat směrem zhora dolů. Savo ve vodě odteče. Ale opatrnost je namístě ...je to slabší kyselina! Může látku i rozleptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.