Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybělit zašlou bílou?

Od: notyourbussines odpovědí: 5 změna:
Mám černé kraťasy s bílými okrajemi. Mám je asi rok a to bílé je trochu do modra. Co mám dělat abych zašlou bílou přivedla do původního stavu? Děkuju za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tu bílou natřít štětcem namočeným do Sava. Savo nesmí přijít na to černé

hodnocení

1x

To je zapuštěná barva, to ničím neuděláte. Pokud použijete Savo, musíte vymáchat a to Savo odbarví tu černou, bez vymáchání to od Sava zežloutne a bude to smrdět. Buď přebarvit celé na černo, nebo koupit nové.

dolga*
hodnocení

0x

Prý pěkně bělí jedlá soda, ale nevím jak. Sousedka je u dcery, nemůžu se jí zeptat, jen to říkala.

hodnocení

0x

Každým zásahem vybělíte, vyšisujete, vyšeptáte tu černou barvu. A stejně nevybělíte. Smiřte se se současnými barvami.

hodnocení

0x

Práci udělá Savo, to je fakt. A s trochou šikovnosti a opatrnosti lze docílit dobrý výsledek. Používala jsem i tyčinky do uši na nanášení Sava na malou plošku, aby zmizel flíček... pokud je bílý okraj na konci nohavice, štětcem nanést Savo a po vybělení osprchovat směrem zhora dolů. Savo ve vodě odteče. Ale opatrnost je namístě ...je to slabší kyselina! Může látku i rozleptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]