Nejste přihlášen/a.
Ahoj jak již předmět otázky napovídá, zajímá mě PŘIBLIŽNÁ cena vyřízení stavebního povolení na oplocení od nějaké stavební firmy?
Díky moc
Stavební firmy papíry nevyřízují...ty jen dostanou a tady kopej...
edit: ano, vím na co se ptá...na cenu za povolení od stavební firmy...a já na to reaguji, že stavební firmy papíry nevyřizují...! jinak stavební povolení je 0,-
Krtku, čti pořádně! Tazatel se ptá na cenu STAVEBNÍHO POVOLENÍ!
Původní příspěvek jsi krtku smazal, přesto tvoje odpověď není k ničemu!
Nevymýšlej nesmysly! Stavební povolení vydává stavební úřad a na poplatcích to fakt něco stojí!
Hádat se nebudu. Ale ty by sis měl ten stavební zákon přečíst pořádně a pak se zeptat tazatele, jak bude ten plot vypadat, z jakého materiálu bude postavený a další podrobnosti. Protože pak se klidně může stát, že ten plot bude na ohlášení, v extrémním případě i na stavebí povolení.
Takže původní dotaz je trochu mimo mísu. Je zřejmé, že tazateli chybí základní znalosti stavebního zákona a je tedy třeba mu některé věci vysvětlit. Když ses do toho pustil, tak pokračuj. Nebudu tě rušit.
Kukám, že se tu debata trochu odklonila, zda vůbec budu jednání s úřady potřebovat, ano, budu...
Plot sousedí s veřejnou komunikací z jedné strany, což už se vymyká situaci, kdy netřeba s úřady vůbec komunikovat, takže bez ohlášení se to neobejde. Jedná se o pozemek, mimo moje bydliště a nemám tedy čas v onom místě vyřizovat patřičné sounáležitosti a a chci tak celý proces někomu předat k vyřízení, komu tedy, když né stavebné firmě? A jak již otázka vyřkla, zajímá mě přibližná cena tohoto vyřízení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.