Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach z nových matrací

Od: vitecek® odpovědí: 3 změna:

Zdravim, má někdo jasné vysvětlení, proč mi dvě nové matrace smrdí jakoby chemicky?

moebelix.cz/...

Tahle mi smrděla 14 dní doma, než jsem jí reklamoval, protože jsem nechtěl čekat a riskovat, že to nevyčichne (asi chyba) - je to pěna (nevím, jestli PUR)

eco-matrace.cz/...

Tahle smrdí méně - PUR pěna - nově rozbaleno

A jestli to teda vyčichne . Asi spíše názor logický, než zkušenostní "já to měla takhle", protože relativita mi v tomhle směru moc nepomůže.

Pokud na to tedy nějaká vhodná odpověď je, D9ky.

doplněno 11.03.20 11:49:

Matrace SIRIUS je vyrobena bez lepidla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná ty hypoalergení vlákna jsou něčím napuštěna. Asi neobsahují stříbro, které nesmrdí, ale nějakou chemickou věc.

Co čekáte od matrace za 1000kč? Aby voněla?

Spíš se vám za pár měsíců proleží a bude na vyhození.

kepler*
hodnocení

2x

Někdy ty výrobky z PUR, ale i jiných polymerů obsahují nezreagovaná rezidua (např.výchozí monomery). Je to celkem běžný jev a časem to vysmrádne. Pokud ne, tak je to na reklamaci.

hodnocení

0x

To tak jednoduše je, že nová věc voní nebo smrdí. Časem vyvane a je vše OK. Pokud to ovšem nejsou plastové pantofle od vietnamce za 40 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]