Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, popíšu. Mám starou Husqvarnu a používám ji jednou do roka na pár větví. Tahem za startovací provaz mi píst vždy udělal jeden pohyb. Celý provaz nelze vytáhnout. Proběhla snaha o namazání skrz výful. Nic. Když jsem oddělal svíčku, píst v pohodě kmitá plynule na celou délku start. provazu. /to se zruší komprese, že?/ Nakonec jsem nastartoval, uřízl čtyři větve a kouslo se to. Už jsem musel pomocí klíče uvolnit startovací mechanismus. A všiml jsem si dvou ulomených aluminiových lopatek v místě takových otočných ""? Dnes mne napadlo, že se po nastartování motoru musí nějak mechanicky odpojit starter, ne? Děkuji za radu.
Napíšte typ tej motorovej píly a odfoťte to,čo sa vám ulomilo a dajte to sem.
Vyzerá to na preskočenie západky a následné polámané lopatky rotora zapaľovania. Štartovací mechanizmus,asi to má tiež za sebou. Potrebujete zablokovať piesť naskrutkovaním prípravku do válca na miesto sviečky. Odskrutkovať zaisťovaciu maticu,asi ľavý záviť-bez záruky. Potom rotor stiahnuť,je na kuželi a s klínkom.
Tu máte s nákresom: sgarden.cz/...
Vypadá to na olámané lopatky a seklé zabírací segmenty , jak vypadá protikus? Musí mít výstupky do kterých ty zabírací packy zapadnou, ty bývají někdy taky obroušené
Moc dík ! Do opravny se to nevyplatí, zkusím si k tomu pustit radio a celé to v klidu rozebrat. Příliš jsem se spolehl na to, že jsem každý rok opatrně a v pohodě nastartoval a říkal si, jo, když se koupí značka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.