Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poraďte čím vyspárovat obklad na konferenčním stolu. Mám starší dřevěný konferák a vrchní plocha je z obkladáček. Spáry se již začínají drolit, tak bych to chtěl znovu vyspárovat, ale nevím čím. Měla by to být taková hmota, která nebude úplně tvrdá. Dal jsem tam již jednou normální spárovačku co je na obklady a po roce se to žačlo drolit. A aby ta hmta byla, třeba i v barevnýcg odstínech..
Děkuji za radu.
King
Napadlo mě jedině dvousložkovou spárovačkou. Je dost pevná, drolit se nebude. Otázka je, jestli ji dokážete sehnat v malém množství a za rozumnou cenu. Tuiším, že se vyrábí ve větších baleních a cena se bude pohybovat někde kolem 1500 za balení. Jinak použití akrylátových tmelů je naprosto mimo. Špiní se a nejde to omýt. Lepší by bylo silikonakrylát. Vypadá vzhledově jako silikon, tedy je lesklý ale dá se před zatuhnutím omýt vodou. Tedy lepší práce než se silikonem. Tuším , že je pouze v bílé barvě. Nevím však, jak je to se špiněním. Jestli umíte pracovat se silikonem a znáte patřičné know-how, můžete použít i silikon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.