Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace věci

Od: krtek* odpovědí: 8 změna:

Mohl by mi prosím někdo říct, co a k čemu jsou věci na obrázku? Je mi jasné, že to to velké bude nějaké trafo, tady mi jde spíš o určený pro co konkrétně. Je tam stupnnice 4V - 14V a na konci nějaká cívka. To druhé mi řijde jako nějaké měřidlo, protože těma Véčkama se dá posouvat když se povolí šroubek, ale nemá to žádnou stupnici nebo něco na určení hodnoty. Na sevření něčeho je to zas měkké. Je to nějakej hliník nebo něco podobného. Nevím zda to vyhodit nebo ne :) Je to sklepní nález...

doplněno 08.03.20 18:55:

tak to by mě nenapadlo, že všem to bordelu co ve sklepě je a hlavně jakého druhu to tam je, že tam najdu jehlu na grilování kuřat *smich2* ...no takže to jde do koše...a trafo..asi někomu daruju...díky :)

Identifikace věci
Identifikace věci #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1,grilovací jehla

2. autonabíječka s možností volby nabíjecího proudu, ten špunt shora je pojistka

honza7*

Že ten špunt shora je pojistka, o tom žádná a souhlas. Ale z čeho usuzujete, že se jedná o autonabíječku, navíc s možností volby nabíjecího proudu, je mi záhadou. Tazatel pouze zmiňuje - je tam stupnnice 4V - 14V - aniž by mluvil o ss nebo st napětí.

krtek*
hodnocení

On to neni špunt...to je regulérní matka...plastova..A toho co jsem zmínil není nikde nic napsáno

hodnocení

1x
To první je 100% jehla na grilování do sporáků s otočným grilem v troubě.
Například tady to máte (i s rukojetí, která Vám chybí a je odnímatelná):
levnesporaky.cz/...

111®
hodnocení

0x

1. připomíná mi grilovací jehlu

2. snad topení do akvárka? z těch zasukovaných drátů se to odhaduje blbě

honza7*
hodnocení

0x

To první tipuju na grilovací jehlu, konkrétně na kuře. Bývá vyrobena z nerezu. Ten druhej klump by mohlo být nějaké topné tělísko (třeba do akvária), kde se regulací napětí na trafu reguluje teplota.

hodnocení

0x

Tu "el.věc" si netroufnu hádat.Ale to druhé je 100% do grilu na kuře. Přesně takovou jsme měli kdysi u grilu,ale je docela možné ,že stejné mají i el. trouby s grilem!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]