Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi prosím někdo říct, co a k čemu jsou věci na obrázku? Je mi jasné, že to to velké bude nějaké trafo, tady mi jde spíš o určený pro co konkrétně. Je tam stupnnice 4V - 14V a na konci nějaká cívka. To druhé mi řijde jako nějaké měřidlo, protože těma Véčkama se dá posouvat když se povolí šroubek, ale nemá to žádnou stupnici nebo něco na určení hodnoty. Na sevření něčeho je to zas měkké. Je to nějakej hliník nebo něco podobného. Nevím zda to vyhodit nebo ne Je to sklepní nález...
tak to by mě nenapadlo, že všem to bordelu co ve sklepě je a hlavně jakého druhu to tam je, že tam najdu jehlu na grilování kuřat ...no takže to jde do koše...a trafo..asi někomu daruju...díky
Že ten špunt shora je pojistka, o tom žádná a souhlas. Ale z čeho usuzujete, že se jedná o autonabíječku, navíc s možností volby nabíjecího proudu, je mi záhadou. Tazatel pouze zmiňuje - je tam stupnnice 4V - 14V - aniž by mluvil o ss nebo st napětí.
1. připomíná mi grilovací jehlu
2. snad topení do akvárka? z těch zasukovaných drátů se to odhaduje blbě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.