Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jaký typ stropní kazety se jedná?

Od: lule odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nevyznáte se někdo prosím v stropních kazetách? Konkrétně v jejich typech a názvech. Jsem už zoufalá, nemohu stále najít ten správný odstín. Rysy jsou správné, ale přeci jen bych byla raději aby to barvou ladilo i se zbytkem desek. Původní majitel bohužel nenalepil desky příliš precizně a průvanem některé desky odpadly a jiné se i polámaly. Sháníme tento typ. Posílám fotografii pro upřesnění. Většinou jsem ji našla pod názvem jako "T24" a k tomu zkratku odstínu - zde jsem našla jen v imitaci dřeva, což mi úplně tak nevyhovuje jelikož my máme spíše takovou obyčejnou béžovou (do žluta) barvu a bez jakýchkoliv ornamentů. A nebo potom ještě jako "Mars", ale ta je už taková zpěněná. Budu moc ráda za jakoukoliv radu a pomoc. Děkuji.

O jaký typ stropní kazety se jedná?
O jaký typ stropní kazety se jedná? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

3x

Já bych to viděla tak, že se již tento typ nevyrábí.

Zkuste oslovit nějakého výrobce /je jich jistě více/, jestli nemají na skladě nějaký zbytek.

Například - Ota Stárek nabízí kazety bílé Mars, ale to nejsou ty samé. Takže e-mail, nebo telefonovat. Je vidět, že raznice mají, takže jestli nemají nějaké zbytky Vámi požadované. Třeba by se toho rádi zbavili.

stropni-kazety.com/...

krtek*
hodnocení

3x

je mi až divné to sem psát...ale jaktože tu není mezi prvníma reakcema JABRAKA? Ten je zastánce tady těch prehistorických kazet, takže je beztak zná všechny do jedné*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]