Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přilepit skleněnou desku na konferenční s

Od: milanhnilicka odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím bych mohl přilepit skleněnou desku na konferenční stolek. Respektive na čtyři kovové nohy. Původně byla deska přilepena nějakým neviditelným lepidlem, ale vnučka několikrát velmi silně do stolku strčila a lepidlo se uvolnilo, tedy celá deska se uvolnila. Mám strach, až příště opět strčí do stolku, že deska spadne a rozbije se nebo někoho poraní.

Děkuji za odpověď předem.

Milan Hnilička

Jak přilepit skleněnou desku na konferenční s
Jak přilepit skleněnou desku na konferenční s #2
Jak přilepit skleněnou desku na konferenční s #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Já úspěšně sklo ke kovu vždycky lepil průhledným gelovým lepidlem Pattex. Kupoval jsem ho v Lidlu jako "Pattex repair glue"

break
hodnocení

4x
Transparentní silikon. Za mě Cetesil

hodnocení

4x

Tyhle věci se lepí jedině UV vytvrzujícím lepidlem. Mám za sebou realizaci mnoha prodejen parfumerií, kde se sklo používá v hojné míře, mockrát jsem to se sklenáři i lepil. Dokonce jednou zapomněli tu UV lampu a vytvrzovali to lampou na nehty

wish.com/...

break
To splňují i některý silikony a montážní lepidla. Skla navíc nejsou háklivý oproti zrcadlům...takže tady bych si s UV hlavu nelámal...

No ono jde jednak o transparentnost - ono pod sklem vypadá silikon jako flus, jednak o pevnost spoje. Napsal jsem, jak se to dělá běžně v praxi.

Ovšem chápu i milovníky neotřelých postupů a prošlapávače slepých uliček *smich* A nic proti nim - dá se říct, že mě, jakožto servisáka podobní experti a jejich způsob různých oprav a úprav velmi slušně živí

break
Neboj, taky to mám z praxe odzkoušeny, dělám s tím často ...silikon není na věčnost jako některý lepidla. Dá se snadno odstranit , to je jeho výhoda . Proto jsem ho zmínil. Je krásný, když něco udrží lokomotivu, ale když pak to potřebuješ odstranit, tak je to pakárna. Silikon jen odriznes, pouzijes odstraňovač silikonu a jde se dál...

hodnocení

4x

Takovéto věci se zásadně lepí uretanakrylátovým lepidlem s aktivátorem. je to stejné lepidlo, kterým si přilepíte zpětné zrcátko na sklo v autě, nebo ulomenou páčku na sklo např. u zasklení lodžie. Dobrá je na tyto věci značka Loctite a výrobek např. tento .Silikonové tmely jsou nešikovné pro toto použití, protože se sklo od silikonu upatlá a čištění je pak očistec.

hodnocení

0x
Třeba transparentní Mamut.

berger*
hodnocení

0x

OT,já vím,ale ty tlapy pod stolem...*slunce*. Jako u mě doma...:)

priklad1*
hodnocení

0x

Možná by šlo toto. Jinak popsané použití je lež. Lepený předmět musí být průsvitný

tvhity.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Existují oboustranné lepicí pásky nebo i kolečka. Nalepí se jednou stranou na ty nohy nahoře, sejmou se z nich krycí papírky a sklo se na ně položí. Nemělo by sklouznout, ale urvat násilím se to dá.

A vypadá to příšerně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]