Nejste přihlášen/a.
Mechanický jsem ji určité nepoškodila. Děkuji H.Š.
0x
Nevím, proč by se na to neměla vztahovat záruka. Je to výrobní vada - prasklo to pnutím v důsledku nedodržení výrobního postupu.
Jinak ale není vůbec časté, že by skla u praček praskala.
Takhle bych sepsal reklamaci a trval na ní. V případě zamítnutí bych si nechal popsat jiný mechanismus, kterým mohlo k závadě dojít.
Pokud si tu někdo myslí, že by výrobce snad svolával vadnou sérii, tak je k smíchu.
Měl jsem značkovou myčku, kde řídící jednotka shořela plamenem. Výrobce přiznal, že šlo o vadnou sérii, dal novou jednotku zdarma nebo několikatisícovou slevu na novou myčku. Ale veřejně obecné ohrožení samosebou svoláváním přes sdělovací prostředky nerozhlašoval ..
ra252® No vy jste tvrďák. Pane,musel jste do to něčím bouchnout a ono to prasklo . Raklamace se tímto zamítá A sklapl byste sanicu a valil dom
O svolávání výrobcem tu nebyla vůbec řeč.
Myslel jsem tím to, co přesně popisujete ve Vašem případě s myčkou.
Mám zkušenost s případem, kdy výrobce používal na svých výrobcích jisté součásti, které v jednu dobu (určitá série) měly vadu. Nic se preventivně neměnilo, ale když měl zákazník problém (právě s touto součástí), tak už o tom výrobce věděl a "bez mrknutí oka" se tyto výrobky opravovaly výměnou dané součásti za novou.
0x
Tipoval bych si, že se sklo poškodilo při praní (třeba o větší kovový zip, apod.).
Měl jsem spíše na mysli, že sklo mohl poškodit třeba větší (popř. i ostrý) kovový předmět, třeba svazek klíčů.
Faktem ale je, že mám na zimní bundě celkem masivní kovový zip (myslím tím masivní ten kovový jezdec), a když se bunda pere, tak to někdy mlátí o sklo celkem solidně.
U naší staré pračky bylo jen jedno sklo (jiné by se tedy logicky poškodit nemohlo), takže mi hned hlavou blesklo, jak by k tomu mohlo dojít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.