Nejste přihlášen/a.
Zdar,
Uzemnoval som vanu.
Ochranny vodic som si "zobral" z kovovej casti vodovodnej pripojky.
Prestrihol som ju a odtial som si pomocou wago svorky pripojil vanu.
Je to takto v poriadku? neovpyvni ta napr wago svorka nieco?
Diky
tak az na tu wago bych to neviděl nějak hororově wago bych vyměnil asi za mosazný můstek a bylo by to v poho
třeba tento elima.cz/...
jasne, ono ta elektrika sa riesi este, cize urcite pride aj technik.
Mne ide len o to ze ci to tak moze byt zapojene, inak som nevedel ako by som to zapojil (tu vanu), tak som to spravil tak ako pisem hore.
Osobne tiez neviem co by tomu malo vadit ale radsej sa pytam lebo toto uzemnenie uz je v stene a uz sa s tym moc neda robit...
→ Ochranny vodic som si "zobral" z kovovej casti vodovodnej pripojky.
Ideál to teda zrovna není, notabene je-li voda jinak celá v plastu. Jak jste to spáchal nevím, ale 4mm měď tažená od kovové vany, vedená přímo (bez svorkování) do rozvaděče, by se mi rozhodně líbila víc.
Jasne ze idel to nie je. To viem ale nemal som inu moznost. Bohuzial.
Voda je v kove.
Aby som to este lepsie vysvetlil.
Z podlahy isiel zltozeleny priamo na kovovu ruru vody. V strede som ju strihol a dal wago, napojil novy kabel a ten pripojil na vanu. Je to prasarna ale tu vanu som chcel mat uzemnenu , nechcel som to nechat tak.
Toto bola jedina moznost ako to spravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.