Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrad lepidla z lepidla po odendání lednice

Od: vitecek® odpovědí: 5 změna:

Zdravim, rád bych se zeptal.

Jde v podstatě o toto téma, jen nedochází k posunu, tak zkoušim štěstí i v této kategorii

poradte.cz/...

Je to opravdu zřejmě tím lepidlem, jinde v místnosti to nesmrdí. Zápach se přenesll do části tapet, viz obrázek - jak jsem to odstranil. Dále už to nikde cítit není. Jak jsem uloupl ten kousek mezi zásuvkou a tím druhým - nevím čím, tak tam už to taky není cítit.

Tak se chci zeptat, jak se to stalo.. a jak to řešit. Dělá se mi z toho trochu šoufl, takže větrám a zakrývám to folií a ručníky, než se najde nějaký mistr s moudrou radou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Dotaz neříká,o jaké lepidlo jde.Na lednici,chladničce,žádné lepidlo,které páchne,není.Pokud se týče tapet,používají se lepidla na bázi metyl,etyl celulozy,tedy téměř škrobová lepidla.Neznám takové,které by páchlo,všechna jsou bez barvy i vůně.

JABRAKA

hodnocení

V tom příspěvku jsem psal, že jde o lepidlo, které je použito k přilepení gumy na podlaze - mezi linem a zdí.

Všiml jsem si teď, že to smrdí i v koupelně. Stejný případ.. akorát méně nápadně.

veronica
hodnocení

0x

Vychází to bohužel z izolační pěny. Některé lednice, ne všechny, mají prostě takový typ pěny, která trvale páchne.

hodnocení

Můžu se zeptat, kterou pěnu - kde by to mělo být? bohužel nevím.

Jinako víte, co to je za typ pěny? Abych si případně v budoucnu koupil jinou ledničku?

Chvíli jsem myslel, že to je smrad z lepidla, kterým je zalepena guma - což ten pach doopravdy taky existuje, ale jak se zdá, tak i Vaše odpověď je možná, protože ten smrad je cítit v té místnosti, kam jsem lednici přesunul a je trochu jiný.

Díky.V

hodnocení

Ještě si ověřím, že to není defekt špinavé lednice - když jsem tam strčil na delší dobu hlavu, zjistil jsem, že se to podobá.

Asi vypadám blbě,ale než dělat blázna z Vás, to Vám to radši otevřeně řeknu. :) stane se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]