Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Odendal jsem v bytě lednici-mrazák (dva v jednom) do jiné místnosti a zjistil jsem, že místo divně smrdí. Lednice sama o sobě, když jsem k ní čuchal nesmrdí, jenom to místo, tak větrám. Nevíte, čim to je - jak na to? Ideálně i předejít tomu, aby to pak smrdělo tam, kam jsem jí dal.
Větrání moc nefunguje, jak tak zkoušim..
doopravim - místo jsem pochopitelně před psanim příspěvku vytřít zkusil. Ale nějak nevim, čim to je. Lednice je viz fotka - ale co jsem sahal, i když je v provozu chlazení, tak žádnej rozdíl oproti venkovní teplotě, takže tomu moc nerozumim.
Napadá mě, že je to tapetama - před touhle zkušeností jsem bydlel v bytě, kde to bylo taky - jen se byt prodával a já tam byl chvilku a nějak jsem do toho nechtěl zasahovat..
Ještě jeden dodatek - možná smrdí lepidlo, které je použito pro přilepení lina k zemi. Každopádně smrdí to pouze v tom místě, kde byla lednice - ve vedlejší místnosti jsem dal raději lednici na nožičky a podložil nějakým hadrem..
Tak uplně nevim, jestli když to zadělám, tak jestli to smrdět přestane..
Jsou to zbytky starých lepidel na lepení tapet. Tak si to strhněte, omyjte a třeba vymalujte. Pak to smrdět nebude. Když tu tapetu navlhčíte, tak dávejte bacha na to,aby jste to "dal" , neboť to pak bude smrdět ještě více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.