Na palačinky pokud neděláte celé léto party mi to přijde zbytečné. Raději mám teflonovou pánev a dělám palačinky na sucho. Ale palacinkovac teď aktuálně také chci. Na bramborove placky, které se dělají přímo na plotně. Na sklokeramice nebo indukci se musí použít pánev a plotny se prehrivaji. Takhle jsme zničili sklokeramiku. Proto chci obyčejnou plotnu.
joudic*
proto me ani nikdy nenapadlo mit sporak bez plynu, ikdyz to tady znamena mit pb bombu. Vsechny celoohrevove dotekove sporaky se nedaji poradne kontrolovat, vajecinka je hnusna, vajicko namekko nelze odhadnout (s plynem 100% uspesnost), hruby wok s 2kg hoveziho nejde osmazit protoze uz diky nedostatecne teplote pousti vodu. Jedina vyhoda kontaktnich sporaku jsou smazene jidla, rizky se nedaji srovnat diky rozprostreni teploty po cele panvi, rovnomerne zlatave jsou i na plynu ale uz musi vic plavat.
Je tu někdo, kdo umí odpovědět na otázku " jak jste spokojeni s ... " Tazatel se neptá na dělání palačinek na pánvi, ale chtěl by porovnání. Také o tomto výrobku uvažuji.
Pokial neplanujete otvorit palacinkaren, tak nevyplati. Chce to dobru teflonovu panvicu a trochu cviku. O jeden kram doma menej, ktory Vam bude vacsinu roka zaberat miesto.
Kupte si místo dalšího krámu radši pánev přímo určenou na palačinky, pokud se domníváte, že to nutně potřebujete. Je to levnější, výsledek stejný, pánev se dá mezi další a nezabere místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.