Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach v pokoji

Od: dako® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, máme opravený starý domek, nové podlahy, okna a trápí nás v jednom pokoji zápach . Objeví se pouze, když je sychravé počasí, když prší a je venku vlhko. Zrovna v tomto období je to katastrofa . Puch bych přirovnala k myšině a smradlavé ponožky dohromady. Větrání je samozřejmé, už jsme i nastražili pastičky na myši, ale ty tam nejsou. Nepřišli jsme vůbec na nic, čím by to mohlo být? Je to jen v jednom pokoji.

doplněno 28.02.20 15:08:

Děkuji za odpovědi. Chlívek tam nebyl ani odpad, byl to obývací pokoj. Podlaha se dělala nová, lepenka a beton. Na tom lino. Zdivo zůstalo původní, cihly. Omítku jsme oškrábali , naštukovali a vymalovali.

doplněno 28.02.20 15:15:

Ten zápach se tam právě objevoval i před rekonstrukcí, mysleli jsme, že už to tam cítit nebude. Existuje nějaký odborník, který by zjistil, proč tam ten zápach je?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemůže být třeba pod podlahou chcíplá myš? Sousedé na chatě měli pod podlahou myši - podotýkám, že živé - a taky to tam smrdělo. Museli podlahu předělat. Mrtvolu byste asi objevili, záleží , jak nesnesitelný to je zápach. Jinak, pokud jste předělávali podlahu, tak mě napadá jedině nějaký nepoužívaný odpad, kanalizace, ta většinou při změně počasí je dost cítit.

id
hodnocení

1x

Píšete, že podlaha je lepenka, beton a lino. Zkoušela jste lino sundat? Není tam vlhko, plíseň?

lidus*
hodnocení

0x

Nemůže být někde mrtvolka třeba právě té myšky?

hodnocení

nene, ten zápach se tam objevoval i před rekonstrukcí .

lidus*

No právě, myslela jsem někde ve zdi.

mm*
Nebydlel tam někdo umírající?

111®
hodnocení

0x

také mne jako první napadla mrtvola, ale nchtěl jsem strašit, možná pod podlahou...zakopaná...

hodnocení

0x

Nevede tam někde poblíž odpad?

hodnocení

0x
A co zdi? Co jste udělali s omítkou? Bydlel tam kuřák? Kouřilo se v té mítnosti?

nov
hodnocení

0x

Nebyl tam kdysi dávno třeba chlívek?

doplněno 28.02.20 15:54:

Kdy byl postaven váš domek?

hodnocení

domek je z roku 1925

hodnocení

0x

Co starý zadehtovaný komín?

hodnocení

Ta velká místnost ( obývák ) , se rozdělila na dvě , postavila se příčka a v té co je zápach , komín nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]