Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme opravený starý domek, nové podlahy, okna a trápí nás v jednom pokoji zápach . Objeví se pouze, když je sychravé počasí, když prší a je venku vlhko. Zrovna v tomto období je to katastrofa . Puch bych přirovnala k myšině a smradlavé ponožky dohromady. Větrání je samozřejmé, už jsme i nastražili pastičky na myši, ale ty tam nejsou. Nepřišli jsme vůbec na nic, čím by to mohlo být? Je to jen v jednom pokoji.
Děkuji za odpovědi. Chlívek tam nebyl ani odpad, byl to obývací pokoj. Podlaha se dělala nová, lepenka a beton. Na tom lino. Zdivo zůstalo původní, cihly. Omítku jsme oškrábali , naštukovali a vymalovali.
Ten zápach se tam právě objevoval i před rekonstrukcí, mysleli jsme, že už to tam cítit nebude. Existuje nějaký odborník, který by zjistil, proč tam ten zápach je?
Nemůže být třeba pod podlahou chcíplá myš? Sousedé na chatě měli pod podlahou myši - podotýkám, že živé - a taky to tam smrdělo. Museli podlahu předělat. Mrtvolu byste asi objevili, záleží , jak nesnesitelný to je zápach. Jinak, pokud jste předělávali podlahu, tak mě napadá jedině nějaký nepoužívaný odpad, kanalizace, ta většinou při změně počasí je dost cítit.
také mne jako první napadla mrtvola, ale nchtěl jsem strašit, možná pod podlahou...zakopaná...
Ta velká místnost ( obývák ) , se rozdělila na dvě , postavila se příčka a v té co je zápach , komín nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.