Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě bytu vs spor s dědici

Od: verakozankova odpovědí: 5 změna:

Dobry den,pred 10 lety jsem koupila byt a veskery prevod byl v poradku.Po pul roce vsak koupi napadli dalsi dedicove a po 4 letech spor vyhrali.Cely spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel a ja prisla nejen o byt,ktery splacim a ktery jsem si po koupi zrenovovala,Nemam kam jit ,jsem se synem sama,prosim poradte ,uz nevim jak dal,dekuji Kozankova

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Napadá mi si jen najít lepšího právníka
Nák nechápu jak si někdo koupí byt ten na něj na katastru přepíšou a pak mu ho seberou náký dědicové?
Dal nechapu proč ste se neodvolala či pokud ste s pravnikem nebyla spokojená proč ste ho nevyměnila?
Dál máte pujčku na byt tak počítám že se tim bytem i ručí
Takže pokud je situace opravdu beznadějna a opravdu nejde nic dělat tak proč platit byt co mi nepatří a neni šance že mi patřit bude? At si ho banka klidně veme

hodnocení

1x

@verakozankova - spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel
Obecně, protože dotaz je poněkud nejasný - můžete si stěžovat na advokátní komoře, máte-li důkaz jeho nečinnosti můžete žalovat o náhradu škody.

Otázka je, jak uspějete, protože pokud jste spor prohrála před šesti lety a teprve teď se zajímáte, co dělat, nadějně to nevidím. Na vašem místě bych se všemi doklady ke sporu navštívila jiného právního zástupce a žádala radu.

dolga*

dolga*
hodnocení

0x

Moc se v tom nevyznám, ale asi se budete muset o peníze soudit s člověkem, od kterého jste byt koupila v dobré víře, že je jeho. Je to velmi málo informací, takže Vám opravdu poradí jen právník.

jabraka*
hodnocení

0x

Dotazje celý zmatený,Už to,že koupě proběhla před 10 lety,spor by tedy mohl být i promlčený,to by měl právník vědět.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]