Nejste přihlášen/a.
Dobry den,pred 10 lety jsem koupila byt a veskery prevod byl v poradku.Po pul roce vsak koupi napadli dalsi dedicove a po 4 letech spor vyhrali.Cely spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel a ja prisla nejen o byt,ktery splacim a ktery jsem si po koupi zrenovovala,Nemam kam jit ,jsem se synem sama,prosim poradte ,uz nevim jak dal,dekuji Kozankova
2x
Nák nechápu jak si někdo koupí byt ten na něj na katastru přepíšou a pak mu ho seberou náký dědicové?
Dal nechapu proč ste se neodvolala či pokud ste s pravnikem nebyla spokojená proč ste ho nevyměnila?
Dál máte pujčku na byt tak počítám že se tim bytem i ručí
Takže pokud je situace opravdu beznadějna a opravdu nejde nic dělat tak proč platit byt co mi nepatří a neni šance že mi patřit bude? At si ho banka klidně veme
1x
@verakozankova - spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel
Obecně, protože dotaz je poněkud nejasný - můžete si stěžovat na advokátní komoře, máte-li důkaz jeho nečinnosti můžete žalovat o náhradu škody.
Otázka je, jak uspějete, protože pokud jste spor prohrála před šesti lety a teprve teď se zajímáte, co dělat, nadějně to nevidím. Na vašem místě bych se všemi doklady ke sporu navštívila jiného právního zástupce a žádala radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.