Nejste přihlášen/a.
Dobry den,pred 10 lety jsem koupila byt a veskery prevod byl v poradku.Po pul roce vsak koupi napadli dalsi dedicove a po 4 letech spor vyhrali.Cely spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel a ja prisla nejen o byt,ktery splacim a ktery jsem si po koupi zrenovovala,Nemam kam jit ,jsem se synem sama,prosim poradte ,uz nevim jak dal,dekuji Kozankova
@verakozankova - spor jsem resila s e svym pravnikem,ktery neudelal co mel
Obecně, protože dotaz je poněkud nejasný - můžete si stěžovat na advokátní komoře, máte-li důkaz jeho nečinnosti můžete žalovat o náhradu škody.
Otázka je, jak uspějete, protože pokud jste spor prohrála před šesti lety a teprve teď se zajímáte, co dělat, nadějně to nevidím. Na vašem místě bych se všemi doklady ke sporu navštívila jiného právního zástupce a žádala radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.