Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop s nářadím

Od: prolif odpovědí: 4 změna:

zdravím,

dodnes jsem kupoval nářadí v jednom kameném obchůdku, který jsem měl kousek. Bohužel koncem ledna zavřel. Koukám tedy nyní, kde kupovat.

Kde nářadí kupujete?

Hornbach, OBI, Buahaus znám, ovšem když člověk chce nějaké profi nářadí tak buď čeká, až mu jej naskladní nebo není cenově moc výhodné.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mak*
24.02.20 15:37
hodnocení

0x

Nako.cz

hodnocení

0x

Profi vercajk vč kufrů a příslušenství kupuji v Alfavarii - v Liberci u tanku. Je fakt, že kupuji často přímo v kamenném obchodě - do Liberce dost často jezdím, ale hodně jsme toho brali i přes e-shop

shop.alfavaria.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
heureka a vyberte si firmu s dobrym hodnocenim, na ruzne profi naradi si pockate vsude, nevyplati se jim drzet skladem zbozi, ktere se moc casto nekupuje. Jinak pokud je Babis vas kun, zavrel jste si pravdepodobne ten obchudek sam sobe ;)
prolif
hodnocení

Podnikám bezmála 30let - určitě bude výše uvedený můj kuň ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]