Mám v předsíni a 1 stěnu v obýváku - prkna- líbí se mi, dají se vybrat nádherné,každý má možnost si zvolit podle své představy a podle nábytku - často to je dost těžké . Je to ale i nejjednodušší a cenově dostupné a navíc není problém třeba po čase tapetu změnit. Obložení ze dřeva zabírá místo a těžko ho budete měnit. A já mám ráda jednou za čas změnu.
Mám v obyváku na jedné stěně s originálním motivem , látka obtisknutá do formy a v děcáku také jednu stěnu. A protože lidi stále chtějí tapetov at, tak jsou tapety stále v kurzu
Ano v módě jsou jelikož je mám doma já.Kupoval jsem do dvou pokojů látkové s ornamenty.Vypadá to krásně ale je psycho to položit aby ornamenty navazovaly a aby vše bylo perfektně vypnuté a vyhlazené.Největší legrace je však lepit tapety papírové které se rozmáčí a trhají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.