Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tapety ještě v módě?

Od: jose* odpovědí: 5 změna:
Otázka jen tak na zamyšlení, pobavení. Máte sami doma tapety?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Móda mě nezajímá, buď se mi něco líbí, nebo ne a podle toho se řídím. Uvažuji prakticky. Někdo tikrát do roka přemisťuje nábytek v bytě, já ne.

72mona3*
hodnocení

2x

Ano, mám. A jestli zítra vyjdou z módy, určitě je nestrhnu;)

To udělá až můj kocour*smich* M.

hodnocení

0x

Mám v předsíni a 1 stěnu v obýváku - prkna- líbí se mi, dají se vybrat nádherné,každý má možnost si zvolit podle své představy a podle nábytku - často to je dost těžké . Je to ale i nejjednodušší a cenově dostupné a navíc není problém třeba po čase tapetu změnit. Obložení ze dřeva zabírá místo a těžko ho budete měnit. A já mám ráda jednou za čas změnu.

hodnocení

0x

Mám v obyváku na jedné stěně s originálním motivem , látka obtisknutá do formy a v děcáku také jednu stěnu. A protože lidi stále chtějí tapetov at, tak jsou tapety stále v kurzu

michalverner
hodnocení

0x

Ano v módě jsou jelikož je mám doma já.Kupoval jsem do dvou pokojů látkové s ornamenty.Vypadá to krásně ale je psycho to položit aby ornamenty navazovaly a aby vše bylo perfektně vypnuté a vyhlazené.Největší legrace je však lepit tapety papírové které se rozmáčí a trhají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]