Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před 8 lety se na klasickou vápennou omítku po oškrábání původní barvy natáhnul štuk (takovej hrubší, nebo jsou v něm prostě nepravidelně takový mini-kamínky), jde mi o to, že se mi to docela líbí, ale potřeboval bych vyměnit pár kabelů ve zdi. Když bych je vyměnil, šlo by je zaházet a zaštukovat, tak aby to nebyl úplně pr**er?
Nepotřebuju echt krásu, jen aby to nebylo úplně do očí. Ty kamínečky docela schovaj nerovnosti. Nevím, ale už co to za štuk bylo, můžete mi v tom nějak poradit?
Zároveň na zdi je pouze jeden nátěr (ve 2 vrstvách), nebude to nějak vadit, když se ten štuk bude rozšmrdlávat?
Zeď v oškrábat asi o 5cm okolo šlice a štuk plynule napojit k neoškrábané malbě, při roztáčení se malba spojí s novým štukem a spoj nebude tolik výrazný. Použít hrubší pytlovaný štuk, Keraštuk by byl poznat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.