Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shanim opravare elektro u stare stojaci lampy

Od: danielasn* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,

prosim, neznate nekoho z Prahy /idealne praha 3 nebo 2/, kdo je schopen opravit elektriku u stare stojaci lampy?

Moc diky predem za tip!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě by to problém nebyl,Jen ji dodat do Berouna!

JABRAKA

hodnocení

0x

pokud není lampa zapojená do zásuvky, pustil bych se do toho sám... opravdu, a poté co bych objevil závadu, bych sem napsal, co je potřeba opravit resp.krde je asi závada. Jinak se jedná o opravu na, které si někdo těžko něco vydělá, a asi těžko Vám ji s úctou přijede domů vyřešit. Takže v prvním kroku narhuju výše uvedený postup, ať se pohnete z místa. . . .*uf* (rozdělejte co se rozdělat dá, a zjistěte co je špatný).

danielasn*
hodnocení

ja uz jsem se do toho jednou pustila :) a s uspechem, vymenila jsem spinac. Jenze tedka to bude necim jinym a ono neni moc co rozdelavat. Ta lampa je drevena, vse je vedeno uvnitr, znamenalo by to vymenu kabelu a na to si uz asi netroufam. No mozna na to nakonec taky dojde :) Diky za radu.

kytka*
hodnocení

0x

zkuste si zavolat 602413413 a domluvit se s nimi-věřím ,že pomohou -

myslim, že přímo telefonní čísla se zde obecně nemají uvádět, paní přispívatelko! *zed* grrr. (každopádně oceňuji Vaši iniciativu asi s dobrým úmyslem)

kytka*

no nevím jak jinak bych asi opraváře doporučila,jestli Vás to pobouřilo pardon ,ale toho dotyčného určitě ne. Protože pokud je někdo odborník tak své číslo netutlá,a svou práci nabízí.

danielasn*
hodnocení

moc dekuju za odpoved a radu :) Volala jsem tam, pan rikal, ze elektrikar je nemocny, ale mam zavolat za 14 dni, vypada to, ze mi pomuzou :) diky!

pafkaa

dobry den

na tohle neni snad ani potreba elektrikar ja jim teda sem, a pokud jeste porad mate problem, a lampa je nefunkcni tak poslete foto a ja vam reknu kde chyba bude, a poradim i jak vse vymenit

pafka.tesar@volny.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]