Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dnes je především preferovaná velká plochá televize, buď pověšená na zdi, nebo na nožkách na televizním stolku. No a ten stolek je součástí sestavy obývákového nábytku, který má skříňky pověšené okolo té televize na zdi + nějaká ta komoda s šuplíky a prosklená vitrína. Jakou povrchovou úpravu nábytku si vyberete - zda světlou, tmavou, kombinaci sladěných barev, s led světýlky či bez nich - to už je na vašem vkusu. Dřív býval nejdůležitější v obýváku jídelní stůl a židle, dnes je to televize, ke které se vybere nábytek, aby to tam té televizi slušelo. Ida
Pro inspiraci: google.com/...
@petr10, zvolte tu kratší stěnu. Víc se vám líbí a bude působit vzdušněji. Ta delší by mohla vypadat trochu "nacpaně". Ida
@petr10, komoda bude hezká a úložný prostor se vždycky hodí. Ida
Žádnou bych nekupoval a už vůbec bych si od nikoho nenechal radit jak mám bydlet.Co jsem tak koukal do letáků tak všechny "stěny" jsou na jedno brdo...skříňka pod tv,jedna napravo,druhá nalevo a jedna polička nad.Prostě moderní humus bez nápadu a nic jiného se neprodává...třeba právě proto je to moderní...jako že nic jiného není.Navíc pod názvem stěna bych si určitě nepředstavoval tři malé skříňky a poličku.
Když vidím ty dnešní stěny, což je pár polic a jinak nic, je mi špatně. Za mě - něco, kde by byly úložné prostory - těch není nikdy dost. Na nějaké moderní bláboly je nejlépe se vykašlat. Moje sestřenice měla kdysi po tetě takovou zvláštní vysokou stěnu, která se uchytávala ke stropu takovými kovovými úchytkami, nikdy jsem to nikde neviděla. Před pár lety ji jako nemoderní vyhodila, pořídila si ty minimalistické police a pak na netu zjistila, že je to nějaká speciální komunistická výroba a dávají se za to desetitisíce.
Je to otázka vkusu.
Já preferuji retro styl, starožitnosti.
Moderní rádoby klumpy má dnes každý. Stejné stěny, stejné sedačky, dřevěné podlahy...
Dřevěné podlahy...jistě myslíte to když se vytrhají parkety a místo nich se dá laminovaná imitace parket co se leskne jak psí ku*ky,na kterou není možné cokoliv těžšího postavit a která se za pět let začne vlnit.Stejně tak moderní hranaté sedačky ve tvaru L připomínající lavice co stávají v čekárnách před smuteční síní.
Dřív jsem měl nábytek s černými korpusy a třešňovou fólií. To jsem vyházel a mám bílou stěnu na šedivé stěně, naprosto neutrální, vše rovné hranaté,jednoduché, 3 skříňky různých tvarů a velikostí + police vytvoří obyvák a doprostřed toho televize. Klasické ve všech domácnostech, nikdo to nemá jinak až na výjimky.
Já preferuji to, čemu se říká Holandský nábytek. Např. zde. Nakoupili jsme tam už dost kousků. Mají velký výběr za solidní ceny. Pan majitel je vždy vstřícný. Žádné neosobní, nicneříkající, moderní škatule za hodně peněz. Co je moderní mě nezajímá, já chci účelný, kvalitní, stylový nábytek, kde se pak cítíme dobře. Ideálně si udělat výlet a osobně prohlédnout. Také proto, že na webu není úplně vše. A je potřeba věci proměřit a "osahat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.