Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Před necelým rokem jsme dělali novou silikonovou fasádu výrazné zelené barvy. Po aplikaci jsem zjistila, že je barva velmi nevhodná. Chtěla bych fasádu přetřít pouze barvou ( světle hnědou). Má s tím někdo zkušenosti? Prosím o jakékoli rady, jsem bezradná, děkuji.
Dobrý den,nemyslím,že by to měl být nějaký problém.Já jsem musel nechat přetřít novou fasádu na chalupě
(také silikonovou),protože v době nepřítomnosti protože jednomu jezedákovi při jízdě s traktorem kolem našeho
domu praskla hadice od hydrauliky a celou novou fasádu nahodil olejem.Samozřejmně to nikomu neoznámil,
ale podařilo se to zjistit policii.
No a zedníci to znovu přetřeli(je pravda,že stejnou barvou) a není nic znát.Takže si mysalím,že když zajdete do
obchodu,kde prodávají fasádní barvy,že Vám dobře poradí a nátěr bude dle Vašich představ,holt budete muset
znovu natírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.