Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradí někdo čím hezky provonit byt? Máme kočky, starší, takže někdy si učůrnou jinde a je to cítit. Nechci ale nějakou extra chemii tady zkoušet. Nějaké nápady? Děkuju moc
Tak aby to hlavně nebylo rakovinotvorné, tedy vše, co se spaluje a uvolňuje velkým teplem. Určitě nejlépe udělat je nakapat přírodní éterický olej na něco porézního, na dřevo, keramiku a nechat to pozvolna uvolňovat. Ale nevím, zda.-li je to vpořádku pro zvířata. Zvířata mají více vivinutý čich než člověk, takže podle mě bude zase trpět jejich zdraví. Suma sumárum, je lepší po kočkách uklidit, než si zamořit byt vůněmi, z nichž pozitivní prospěch je velice diskutabilní
Za mě ohřívač na vosk a voskový tablety, ale pozor - spořivost tu není na místě. My máme rádi voňavý domov, takže jsme vyzkoušeli asi vše, co ruka trhu nabízí a JEDINÝvosky, který fakt voní krásně a dlouho jsou ty od Yankee Candle.
Ohřívač zde :
svetbytovychvuni.cz/...
Vosky zde :
Já mám ultrazvukový aroma difuzér, či jak se tomu říká. Kočce ani psovi nevadí, někdy sedí hodně blízko a chytají páru. Teď tam mám eukalyptový olejíček.
Dají se koupit i difuzéry obyčejné - lahvička s vonnou látkou, do které se zastrkají "špejle". Tekutina se nasákne do těchto špejlí a dál se uvolňuje do vzduchu. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.