Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobil jednoduchým způsobem háčky

Od: karel21® odpovědí: 7 změna:

Jak vyrobil jednoduchým způsobem háčky na uzení masa aby byly stejné.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Na co vyrábět, je to potřeba z nerezu, tak proč to nekoupit za 17 Kč kus?

heroldreznickepotreby.cz/...

lidus*

Napadlo mě to stejné, proč pracně vyrábět když to umí líp někdo jiný. Háčky se dají koupit různá velikost.

hodnocení

4x

Měli jsme doma es háčky, ale táta maso protáhnul špagátkem a navlékl na dřevěnou tyčku. ;)

pavlik*
hodnocení

1x
Pár háčků jsem kdysi naohýbal ve svěráku, nebylo to ono. Nedávno jsem koupil tady mají je za pár korun a zdají se být i kvalitní kahsa.cz/...

xxx*
hodnocení

0x

pomocí kopyta*palec*

hodnocení

0x

já je dělal ze 4mm nerezu tak že sem kulatinu nastřihal na dvaceticentimetrové kousky jednu stranu zašpičatil a do svěráku sevřel kus 5/4" trubky a vždy přichytil konec kulatiny k trubce a ohnul okolo ní všechny byli jeden jak druhý, ale při dnešní ceně už bych nedělal tehdy chtěli 50 kč za kus dnes 17 kč u herolda jak dal odkaz kolega

hodnocení

Při vyklízení garáže po tatínkovi jsem našel 100 kusu metrové kulatiny o průměru 5 mm nerez. Nelepí na ně magnet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]