Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Prosím vás zakoupil jsem v Ikei UTRUSTA
Malý pant pro horizontální dvířka a chci je namontovat.Nevím jaké rozměry pro namontování pantů.Skříňka nebyla zakoupena v Ikei.Nemáte nějaký náčrt kde by to bylo laikovi napsané?.Psal jsem do obchodu a odpověděli že to už je předvrtané a že žádný náčrt nemají.Děkuji.
![]() | Scan0003.pdf | 83.82 kB |
Máte velký nebo malý pant? Zítra mohu změřit rozteče děr, máme stejné panty. Je k nim popis montáže a přípravek 128586 pro označení osy děr do rámu sklopných dvířek...
Aha, to je nějaký Ikeácký šmejd.
To jsem nikdy v ruce neměl, běžně se používá třeba Blum, návod na montáž je třeba tady. Řekl bych, že to Ikea bude mít hodně podobný.
Jo Ikea je teoreticky stejné,jen otvory jsou svislé kdežto u Bluma jsou vodorovné.Otvory pro Bluma tam mám předvrtané ale ty nepasujou na Ikeacké Utrusty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.