Nejste přihlášen/a.
Ahoj milí rádci,
rád bych se zeptal na následující věc. Před firmou máme miniparkoviště na 2-3 auta a potřebuju na něj nějak dohlídnout. Je to fakt malá plocha ca. 50m2. A tak se ptám, jakou tam pořídit kameru. Jsem na tohle úplně blbej, takže vím, že existujou nějaký IP kamery a kdesi cosi, některý mají slot na SD kartu na kterou se obraz zaznamenává, jiný zase ne, vím o tom fakt asi tolik, co o kvantový fyzice.Zdroj elektřiny je vytažen ven, nic by se vrtat kvůli napájení nemuselo. A teď jde o to, jak dostat obraz dovnitř, jestli vůbec.
Úplně ideální by pro mě bylo, kdybych na mym PC viděl, co se venku děje a aby to nahrávalo dění venku s tím, že by se to třeba po týdnu samo přemazalo zase novějším záznamem. Nepotřebuju žádnou možnost sledování z telefonu na dálku, žádný zasílání varovný SMSky, ani nic podobnýho. Prostě když jsem ve firmě, chci mít možnost podívat se ven, když tam nejsem, chci mít možnost se podívat na záznam. A protože se taková bezpečnostní kamera dá koupit za pár stovek, ale i za pár litrů, budu vděčnej za jakoukoliv radu.
Vřelé díííííky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.