Nejste přihlášen/a.
Když čtu jaké částky tu někteří hážou tak si připadám jak z jiného světa.Mě někdo říct 200 000 za koupelnu s WC tak ho neslušně vyprovodím z domu.U tety se přesně to co chcete dělalo v červenci také +- 60 000.Elektrika,voda,zdění,obkládání,sprchový kout,wc,umyvadlo...
Tak letmo,od stolu - ytongy+ lepidlo a.p 4000kč,voda+odpady kolem trojky,wc set alcaplast 5000kč,světla,zásuvky,vypínače kolem dvojky,vanička do niky+zástěna 8000kč /ne parodie z bau/,dveře+obložky 4000kč,umyvadlo,skřínka,zrcadlo 4000,rozvaděč kolem pětky,... Nemáme ještě obklady,dlažbu,stropy,rozvod elektřiny a tisíc dalších drobností. Pokud mi ten zbytek včetně Vaší práce zabezpečíte za 25tkč,mám pro Vás práci na pět let dopředu.
Voda + odpad 3000 předražené,wc set alcaplast zbytečné když chce majitel běžný standart,světla +vypínače + zásuvky 2000 Kč možná tak ze slonoviny.Umyvadlo,skříňka a zrcadlo za 4000?...proč za tolik?Obklady a dlažba nemusí být to nejdražší na trhu.Strop sádrokartón a co je proboha tak nákladného na natažení pár kabelů?Že mluvíte o těch 25 000.Přesně tolik platil soused minulý rok za práci zedníkům.V této ceně bylo nahození a vyštukování komplet vnitřku celého rodinného domu 5+1,dlouhá chodba a schodiště ,vylití podlah,pokládka dlaždic v kuchyni,na chodbě,wc a v koupelně(tam až ke stropu a ytongem oddělit wc od koupelny+usadit zárubně).Mohu říci že práce byla odvedená fakt kvalitně.Dalších 25 000 bylo za exteriér.Komplet práce na zateplení onoho domu (položení polystyrenu,natažení perlinky,lepidla a fasádní barvy).Víte ne každý řemeslník je zloděj.Přesně takto se vyjadřují ti předražení fachmani...dalších 1000 drobností v ceně 50Kč,že?
Michalverner,ok. Má nabídka platí. Pokud jste schopen zvládnout pro zákazníka vyzdít,obložit a vybavit koupelnu za 60 litrů,beru Vás do party. Ke kecům o zlodějích - v současné době nehledám práci,lidé hledají mě. A při jednání o zakázce se zákazník neptá,kolik to bude stát,ale kdy já budu mít čas. Nemám potřebu se podbízet,práci mám tak na rok dopředu... Ještě mi vysvětlete - máte možnost jít dělat dobrou koupelnu za dvě stovky anebo sociální za šedesát. Co si vyberete,pokud tedy nejste charita?
Voda + odpad - ono je třeba po hrubých instalacích počítat s kompletačkama a to jen v materiále u WC nekončí mísou jak si někdo představuje ale je k tomu třeba roháček,hadička,šrouby, manžeta... podobně vana ,umyvadlo...plus baterie - tak by mě zajímalo jak jste došel na ty ceny
Napadá mě jedna možnost - dělal to někdo co si materiál nasyslil na různých stavbách po okolí...
se tady budete tak dlouho hádat, až se naseru, vezmu kalkulačku a spočítám to nejdražší na koupelně jsou obkladačky samotné, jejich montáž a zařizovací předměty...navíc to jsou cenově neurčité položky, takže můžou být za korunu nebo za milion...ostatní materiály a práce jsou směšné částky při tak malé, tuctové koupelně, která je navíc limitována technickým řešením...pokud však budeme brát obkladačky třeba 250,-/m2 s prací 450,-/m2 a běžné zařizovací předměty typu Novaservis, Alcaplast a Jika tak taková koupelna nemůže přesáhnout částku 100tis ani omylem...a to už ta firma na tom musí mít vývar jak kráva
Tak se už konečně naser a začni to dělat za hovno hrušek a pak nám zděl jak Ti to dlouho vydrželo Ty chytrolíne.
Nad 100000 je to cena pro pražský jakořemeslníky.Nikdo aspon trochu soudnej takovou sumu nemůže dát.On se totiž nechá sehnat jakýkoliv materiál za 10000kč a když se hledá tak za 5000kč. Předělávám si byt takže vím o čem mluvím.Internet je mocnej čaroděj a bič na předražený práce.Hledejte,dneska není problém poptat třeba 15-20firem.Hlavně rychle,možná ještě stihnete zimní ceny.Jestli jste z Prahy hledat firmy z okolí Prahy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.