Nejste přihlášen/a.
Již delší dobu se snažím najít řešení, jak zabezpečit ocelová vrata od skladu. Vrata jsou zkonstruovány dost bytelně ze 3mm plechu a velkými zapuštěnými panty. nicméně v tuhle chvíli mám mezi dvěma křídly obyč visací zámek. vzhledem k tomu, že jsem již několikrát měl návštěvu zlodějů, rozhodl jsem se vrata co možná nejvíc zabezpečit. na internetu jsem našel několik visacích zámků, které vypadají bytelně, ale furt si myslím, že když tam někdo přijde s AKU úhlovou bruskou, tak je za pár vteřin . max pár minut uvnitř. jak zabezpečit vrata tak, aby se tam nedostal ani zámečník?
V současnosti nejkvalitnější je asi vratová závora. Ovšem zámek odolný proti rozřezání kvalitní kotoučovou bruskou budete asi těžko hledat.
Tu závoru můžete použít vícenásobně a navíc ještě upravit její uchycení tak, aby bylo ještě bezpečnější.
@jiristransky: Nerozumím...
Pokud jste se dobře díval, tak ten zámek je celý ukrytý v ocelovém pouzdře a jeho otevření paklíčem je víceméně vyloučené. Takže nerozumím, na co se ještě ptáte.
@jiristransky: Je mi líto, ale na to se musíte zeptat toho dotyčného zámečníka.
s tím uchycením by to problém nebyl (na vrata bych je navařil), ale jak je na tom ten zámek, co se týče bezpečnosti?
Asi tak - zámky mají nějaké označení odolnosti,to je RC1 Až RC6. Pětka a šestka se v rozumné relaci u nás sehnat asi nedá,takže Vy hledáte RC4. Něco takového - satos.cz/... Samozřejmě,absolutně odolný zámek neexistuje,ale toto už zloděje odradí. Anebo přiláká,záleží na úhlu pohledu.
Pane Stránský, vše je o penězích. Já mám na dvou objektech závoru, jak ukázal Satam, již několk let bez problémů.
Pokud je zloděj vybaven, nepomůže žádný zámek, klidně odřízne i panty. Aku flexa je rychlá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.