Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárovací hmota

Od: lm® odpovědí: 5 změna:
Dobrý denprosím o radu jakou značku spárovací hmoty mi doporučíte,nejlépe z vlastní zkušenosti ;)Spárovat se bude v koupelně obklad RAKO majolika v béžové barvě .Spárovací hmotu chceme něžnou asi světlounce béžovou ,aby nepřekřičela obklad ,Objevila jsem tyto dvě,Jedna se prodává v pytli a druhá v kýbli .Máte někdo zkušenost? Případně poraďte i jinou vhodnou značkuMnohokrát děkuji Lenka Ceresit Spárovací hmota CE 33 Ceresit Spárovací hmota CE 40 Odstín asi jasmine,rosa nebo bahama *nevi*
Spárovací hmota
Spárovací hmota #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x
Pokud chci opravdu kvalitu, beru Ultracolor od firmy Mapei.

hop®
hodnocení

1x
Pokud chci opravdu kvalitu, beru Ultracolor od firmy Mapei.
Barvu bych si asi zvolil Beige (bahama)

hodnocení

0x

Nezáleží na značce. Záleží třeba na tom, jak širokou spáru chcete mít a proto se spárovačky vyrábí ve dvou kvalitách - pro úzkou spáru a vyztužená pro širokou spáru. Nemluvím o flexibilních spárovačkách, ale o běžných pro vnitřní použití. Takže si vyberte podle odstínu, která se vám líbí a podle šířky spáry napočítejte správnou spotřebu. Nejčastější balení je tuším 2 a 5 kg. Ceresit je dobrá volba.Některé spárovačky jsou hladší nebo i hrubší - rustikálního vzhledu. Takže můžete vybírat i podle hrubosti

doplněno 11.02.20 17:57:

Pro váš obklad stačí Ceresit CE33, CE40 je pro problematické povrchy a mramor

dylin
hodnocení

0x
Mám výbornou zkušenost s Murexinem. Vám by se hodil odstin Bahama. Ale barva je věc názoru těch, co se v koupelně budou koupati

lm®
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. :)

Chtěla jsem Vám dát bodíky,ale ač registrována,i přihlášená... nejde to,nevím proč . *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]