Nejste přihlášen/a.
Jakou by jste doporučili myčku na nádobí.
Volně stojící s půlhodinovým programem a nízkou spotřebou vody a energie do 11000 Kč
Jaké máte Vy a jak jste s nimi spokojeni.
Doplňuji min 11 sad nádobí - na šířce nezáleží.
Připojuju se, mám Siemens a naprostá spokojenost. Příborová zásuvka je super vynález nejen na příbory, ale na veškeré drobné nádobí. Typ bych musela hledat, každopádně má program, kdy umyje 13 sad nádobí na 65°C za jednu hodinu. Jiný skoro nepoužívám.
Já bych to až tak neřešil, pokud u ní nespíte, pořiďte si jakoukoliv. Jestli se vám líbí vestavná, kupte si ji. Pokud volně stojící a nezáleží vám na sladění s kuchyňskou linkou, tak tu. I mezi super značkami se vždy vyskytne nějaký nepodařený kus a obráceně. Já jsem docela spokojený se značkou Philco a mám vestavěnou. Jedině, co jsem zjistil, že je nevydařené, je sklon žeber horního koše. Když je sklon vyšší, neudrží se na šikmé ploše vyšší skleničky a jsou tak nestabilní a tak hrozí jejich větší otloukání. To vám nikdo na webu nenapíše ani to předem nikde nezjistíte, jedině, že by jste chodil se skleničkou po obchodech a zkoušel si to sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.