Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka na nádobí

Od: slavo® odpovědí: 10 změna:

Jakou by jste doporučili myčku na nádobí.

Volně stojící s půlhodinovým programem a nízkou spotřebou vody a energie do 11000 Kč

Jaké máte Vy a jak jste s nimi spokojeni.

doplněno 09.02.20 20:35:

Doplňuji min 11 sad nádobí - na šířce nezáleží.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Siemens. Mají místo košíku na příbory polici navíc takže příbory nezaberou místo pro talíře jako u jiných myček. Navíc pro případ opravy na koleně je na youtube dost návodů jak ji rozebrat takže si kutil poradí i bez opraváře. Výhodou je i zkrácený program který umyje a usuší za 29 min. Bez navýšení spotřeby - jiné značky většinou na kratší program žerou víc než na běžné dvouhodinové mytí nebo krátký program nesuší
pb®

Připojuju se, mám Siemens a naprostá spokojenost. Příborová zásuvka je super vynález nejen na příbory, ale na veškeré drobné nádobí. Typ bych musela hledat, každopádně má program, kdy umyje 13 sad nádobí na 65°C za jednu hodinu. Jiný skoro nepoužívám.

hodnocení

Jaké konkrétní značky máte?

hodnocení

2x

Já bych to až tak neřešil, pokud u ní nespíte, pořiďte si jakoukoliv. Jestli se vám líbí vestavná, kupte si ji. Pokud volně stojící a nezáleží vám na sladění s kuchyňskou linkou, tak tu. I mezi super značkami se vždy vyskytne nějaký nepodařený kus a obráceně. Já jsem docela spokojený se značkou Philco a mám vestavěnou. Jedině, co jsem zjistil, že je nevydařené, je sklon žeber horního koše. Když je sklon vyšší, neudrží se na šikmé ploše vyšší skleničky a jsou tak nestabilní a tak hrozí jejich větší otloukání. To vám nikdo na webu nenapíše ani to předem nikde nezjistíte, jedině, že by jste chodil se skleničkou po obchodech a zkoušel si to sám.

hodnocení

1x

Za tu cenu splní vaše požadavky jakákoliv.

Mám dvanáct let starou Whirlpool a jsem rád, že ji mám.

hodnocení

1x
Já už whirpool nechci ani vidět vydržela 4.5 roku začalo to nekam téct a odnesla to řj oprava prej 6500kč koupil sem novou Bosch a budu doufat že vydrží dýl
Již mnoho let kupuji do kuchyně Electrolux a zatím maximální spokojenost.
U myčky Bosch mi po třech letech odešla řídící jednotka, přišel vyměňovač součástek, součástku vyměnil já vyplázl 4000kc

id
hodnocení

0x

slavo - možná byste měl upřesnit dotaz, aby se lépe odpovídalo. Na kolik sad nádobí požadujete myčku? Šířka myčky?

hodnocení

0x
Za 11tis koupíte myčky dvě a ještě vám možná zbude...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]