Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní dílna

Od: udo odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych si na zahradě postavit malou dílnu cca 3x2m. Bez základů,na zemních vrutech. Z čeho obvodové zdi? Napadá mě třeba OSB deska. V dílně plánuji taky menší brusku a tak se bojím,aby to nechytlo. Dát na tu OSB třeba protipožární sádrokarton?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

OSB je vcelku běžný materiál na podobné stavby, podle mě je vhodný. Co se týče brusky - od brusky na dřevo nic nechytne, pokud máte na mysli kotoučovou brusku na broušení nářadí a pod - pokud to je tovární výrobek tak ty jsou zakrytované a od toho OSB nechytí, běžně ji vidím na truhlářských dílnách, byť tam bych si ji já nedal, na to jsem měkký.

udo
hodnocení

A co podlaha? beton se mi tam dávat nechce. Tak si říkám, co zemní vruty? a na to ocelovou nebo dřevěnou konstrukci.

111®
hodnocení

0x

na podlahu něco zatravňovacího, buď betonový nebo plastový a to překrýt. na stojky možná vruty zemní , ale nemám zkušenost, takže mi není jasný jak se pak seřídí výška..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]