Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si na zahradě postavit malou dílnu cca 3x2m. Bez základů,na zemních vrutech. Z čeho obvodové zdi? Napadá mě třeba OSB deska. V dílně plánuji taky menší brusku a tak se bojím,aby to nechytlo. Dát na tu OSB třeba protipožární sádrokarton?
OSB je vcelku běžný materiál na podobné stavby, podle mě je vhodný. Co se týče brusky - od brusky na dřevo nic nechytne, pokud máte na mysli kotoučovou brusku na broušení nářadí a pod - pokud to je tovární výrobek tak ty jsou zakrytované a od toho OSB nechytí, běžně ji vidím na truhlářských dílnách, byť tam bych si ji já nedal, na to jsem měkký.
na podlahu něco zatravňovacího, buď betonový nebo plastový a to překrýt. na stojky možná vruty zemní , ale nemám zkušenost, takže mi není jasný jak se pak seřídí výška..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.