Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zásuvkový systém do dílny

Od: ivanhorseman® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
přestěhoval jsem se zpět do chlaupy/RD a zařizuji si dílnu. Původně zde byly chlívky, vyboural jsem příčky a mám již udělaný ponk do L cca 1,8 kratší stana a 4,2 delší strana. Na zdech budou podlahové palubky, police a háčky či hřebíky pro pověšení štětců, šroubováků,.. atd. Ale chci některé nářadí či měřidla dát do šuplat a zde narážím na to, že nenacházím to co by mi vyhovovalo. Původně v záchvatu šetření jsem si říkal, že seženu staré nábytkové šuplíky a tyto zabuduji do ponku, ale po dalším zvážení to asi není to pravé ořechové. Vypadá to, že toto bude má poslední dílna a tak si ji chci jak se říká vymazlit. No a pokud člověk něco dělá, tak ať je to radost.Většinu věcí chci pověsit či mít na polici, ale věci jako šuplery, nářadí na motor pily, fitinky na vodu či zahradní rozvody, goly, atd je asi leší mít v šuplatech. A tak jsem začal hledat u profíků a nalezl jsem pouze dílenské vozíky- např vidaxl.cz/... , ale zde se mi zdá hloubka 290 mm dost malá. Druhý adept je nako.cz/... zde je vyšší cena, no ale dejme tomu - je zde trochu větší rozměr šuplat. Ale já nepotřebuji šuplata na kolečkách / která mi i zbytečně zvyšují výšku/ , ale prostě "krabici se šuplaty", kterou osadím pod ponk / disp výška pod ponkem je cca 800 - 850 mm, hloubka 800 mm. Procházím již snad třetí den net a na nic namohu narazit. Poradí nějaký kutil nějakou rozumnou variantu?
Děkuji IvanHorseman

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

hledej slovní spojení dílenská skříňka...a co ti brání ty kolečka tam nemontovat.? Mě osobně se teda líbí varianta č.1, protože je to zase málo hluboké, takže mě osobně by se to hodilo

hodnocení

Samozřejmě kolečka zdemontuji a vyhodím do popelnice. Mně právě těch 290 mm hloubky připadá relativně málo, pokud ještě šuple rozdělím přepážkami, a hlavně nevyužiji hloubku ponku. A za šuple se již nic nedá.

hodnocení

0x
Když bych řešil šuplíky do dílny, tak je udělám z 1mm plechu a hotovo. Práce na půl hodiny i s barvou.
hodnocení

Tak jedna věc je šuple, ale dále bočnice a pojezdy. No a druhá věc- takto nejsem vybaven dílensky- tj řeším nákupem hotového precizního výrobku. Materiál také něco stojí,...

hodnocení

0x

Zařídil jsem si dílnu šuplaty, které jsem pořídil levně , když na poliklinice vyhazovali nepotřebný nábytek . tam se to hemží samými kartotékami a pod. Já jsem koupil 4 plechové skříňky právě výšky akorát pod ponk, jen jsem si vyrobil nová vymazlená čílka a ty stará jsem vyhodil. Takže zkuste taky zapátrat po bazarech, kde se zbavují kancelářského nábytku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]