Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eternit co s nim

Od: lenista* odpovědí: 9 změna:
Nasla jsem v kulne par kusu eternitu (cca 10ks) vezmou mi to ve sbernem dvore jako nebezpecny odpad nebo jak s tim nalozit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měli by ho vzít, pokud berou nebezpečný odpad, pro jistotu si tam zavolejte.

hodnocení

1x
Nabídněte za odvoz, nekomu se třeba hodi do rezervy

h0042*
hodnocení

0x
Dej to do popelnice a neřeš to.

Přesně-ale ať vás nikdo nevidí! Jinak sběrné dvotry by jakoýkoliv materiál obsahující osinek brát neměli-toto by měli likvidovat je firmy na to specializované!

lenista*
hodnocení

Musel by se rozlamat aby se tam vesel a uprimne zrovna tohle se mi moc delat nechce...
lenista*
hodnocení

@diesel myslela jsem si to :( nj, tak to do neceho zabalim a necham to tu majitelum at si s tim nejak poradi sami

Není to žádná výbušnina, klidně to rozlámejte. Je kolem toho zbytečný humbuk.

Bože neblbněte, nebezpečnost azbestu, je jen uměle nafouknutá bublina. Rozlámejte to a hoďte do popelnice. Rozhodně to Vás, ani nikoho jiného na zdraví neohrozí.

jabraka*
hodnocení

0x

Na zahradě to poslouží jako okraj záhonu.Pro jistotu bych je natřel disperzní barvou.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]