Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna těsněni na ledničce

Od: jarriha odpovědí: 3 změna:

Mám ledničku AEG S60247DT4 dá se vyměnit těsnění?Kolik by to stálo?Popřípadě kde se dá sehnat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Některá těsnění se dají vyměnit poměrně snado, některá ne. U tohoto typu nevím, nemám zkušenosti. Co se týče sehnání. Různé druhy se dají sehnat také tady (odkaz). Je potřeba si pořádně zjistit, jaký typ těsnění je vhodný a přesně zaměřit. Je možnost dodání běžné metráže a pak si pouze vyřešit rohové spoje, ale nabízejí také vlastní svaření na rozměr. Jinak, já jsem třeba "vyspravil", pokud bylo poškození menšího rozsahu, že jsem vadnou část původního těsnění vyplnil tmelem Mamut, tak aby zase dobře přiléhalo a těsnilo. Je bílý, pružný a jde to docela dobře a zatím to slouží bez problémů. A oprava byla rychlá a jednoduchá.*palec2*

aliexpress.com/...

hop®
hodnocení

0x

Zkusil bych hledat zde, musíte si ale z výrobního štítku zjistit produktové číslo výrobku (PNC).

berger*
hodnocení

0x

To těsnění máte roztrhané anebo jen deformované? Pokud jen vymačkané,zkuste ho nahřát horkovzduškou anebo aspoň fénem. Máte šanci tak 50 na 50,že se to zlepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]