Nejste přihlášen/a.
Možná je to tím že jsem nechával dělat série o minimílně 50 klíčích ale "můj" zámečník po mě kartu nikdy nechtěl
Chvíli tvalo než jsem našel zámečnictví kde mi udělají takovou sérii aniž bych pak musel každý klíč kontrolovat a polovinu dopilovávat.Dělali i tzv. generála nebo víc různých zámků na jeden centrální klíč,případně zámek podle klíče
Tak tu fabku na jeden den vymontujte a nechte si podle ní udělat klíč.Nebo požádejte souseda o náhradní klíč...Těch možností je víc,ale nesmím porušit pravidla zdejší poradny...
A máte nějakou jinou bezpečnostní kartu k jinému klíči a zámku? Jsem minule dělal nové další klíče a ten ,,klíčník,, se na tu kartu ani nepodíval ( hlavne že jsem ji měl ) a klíče udělal.Tak to zkuste a uvidíte jak to dopadne.Třeba klíče k trezoru jsem si udělal úplně sám - jen jsem si koupil holé výlisky v klíčnictvý a pak pracoval pilník.Všechno jde...
Jsem zvědavej kdy tohle někdo smázne. - ale je to legální !
Bohužel nikde to bez karty neudělají, já svoui ztratila, kartu jsem měla jen já a přesto mi ho neudělali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.