Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč bez karty

Od: tmavovlaska* odpovědí: 14 změna:
Ahoj všem,poraďte mi,mam majitele baráku cizince který je mimo republiku a on jediný ma bezpečnostní kartu a ztratila jsem klice,od bytu už mam nový bezpečnostní zámek ale od vchodu ne,můžete mi někdo poradit?dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Možná je to tím že jsem nechával dělat série o minimílně 50 klíčích ale "můj" zámečník po mě kartu nikdy nechtěl

tmavovlaska*
hodnocení

Tak to vám závidím,já znám kde koho ale zamečnika žádnéhoAle i tak děkuji za reakci

Chvíli tvalo než jsem našel zámečnictví kde mi udělají takovou sérii aniž bych pak musel každý klíč kontrolovat a polovinu dopilovávat.Dělali i tzv. generála nebo víc různých zámků na jeden centrální klíč,případně zámek podle klíče

tmavovlaska*
Ale děkuji,já už na to nemám lítat po Praze a připadat si jak loupežník.Mě by stačil jeden jediný klíč a byla bych spokojená

mnd®
hodnocení

0x

A co od vchodu dát jiný zámek?

tmavovlaska*
hodnocení

Ahoj a děkuji ale bez souhlasu majitele nemuzu

tmavovlaska*
hodnocení

To bez souhlasu majitele nemuzu
mnd®

Tak tu fabku na jeden den vymontujte a nechte si podle ní udělat klíč.Nebo požádejte souseda o náhradní klíč...Těch možností je víc,ale nesmím porušit pravidla zdejší poradny...

tmavovlaska*
hodnocení

Děkuji za radu
mnd®

A máte nějakou jinou bezpečnostní kartu k jinému klíči a zámku? Jsem minule dělal nové další klíče a ten ,,klíčník,, se na tu kartu ani nepodíval ( hlavne že jsem ji měl ) a klíče udělal.Tak to zkuste a uvidíte jak to dopadne.Třeba klíče k trezoru jsem si udělal úplně sám - jen jsem si koupil holé výlisky v klíčnictvý a pak pracoval pilník.Všechno jde...

Jsem zvědavej kdy tohle někdo smázne. - ale je to legální !

tmavovlaska*
hodnocení

Děkuji zkusím to a nechci vám udělat problémy tak ještě jednou děkuji

hodnocení

0x

Bohužel nikde to bez karty neudělají, já svoui ztratila, kartu jsem měla jen já a přesto mi ho neudělali.

tmavovlaska*
Jj děkuji, prostě jsem vyměnila zámek rozdala klíče a uvidím co bude až se vrátí majitel
Ja bych z toho horor nedelal. Na majitele je urcite spojeni (mail, sms) tak bych mu napsal ztrata klicu, na vlastni naklady vymeneny zamky, od vchodu jsem klice rozdal (mozna bych to dal oproti podpisu), zapis o predani klicu, klice a pripadne bezpecnostni kartu predam az se vratite- jemu urcite oproti podpisu pri prevzeti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]