Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém s obkladem v koupelně. Zadal jsem rekonstrukci koupelny v rodinném domě a při kontrole hotové koupelny mne málem trefilo neboť ač design kachlíku byl smetanový jednobarevný finální vysledek je flekaty s čůrkama jako by je někdo postříkal savem. Příští týdem máme předání. Nerozumím tomu co se mohlo stát, ale takto to nemůže zůstat. Nestalo se něco podobného i vám? Děkuji za rady. Michal
Stane se. Obložil jsem si,naštěstí doma,koupelnu. Po půl roce večer byla koupelna fajn,ráno mě málem švihlo,fleky na obkladech,jako by tekla spárovačka a dokonce na několika místech odfouklá glazura. Řval jsem jak tur,chystal se na prodejce,co to prodali za svinstvo a do toho pípla přítelkyně,jestli to nemohl udělat ten nový čistič,kterým to večer postříkala.... Viníkem je zřejmě sračka jménem asi PULLRAPID,pokud se pamatuji. Už mi to nesmí do baráku. Mmchdm,fotku odchlíplé glazury mohu dodat,ještě jsem to neopravil.
Obecně- zákazníkům říká,na nové obklady měsíc žádná čistící chemie...
JJ takto jsme museli před lety měnit 50? či víc metrů dlažby na BD Pegas.kolega obkladač pak měl s fleky" ale luxusní dlažbu v dílně a garáži (luxusní= zadarmo)Mistr čistil po uklízečkách dlažbu a zkr... to nepřiznal se i když to neofiko věděla snad celá firma ,žel asi se to svedlo na uklízecí firmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.