Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kachličky zflekatěly

Od: xcairo® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám problém s obkladem v koupelně. Zadal jsem rekonstrukci koupelny v rodinném domě a při kontrole hotové koupelny mne málem trefilo neboť ač design kachlíku byl smetanový jednobarevný finální vysledek je flekaty s čůrkama jako by je někdo postříkal savem. Příští týdem máme předání. Nerozumím tomu co se mohlo stát, ale takto to nemůže zůstat. Nestalo se něco podobného i vám? Děkuji za rady. Michal

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko říct. Foto nebude?

berger*
hodnocení

0x

Stane se. Obložil jsem si,naštěstí doma,koupelnu. Po půl roce večer byla koupelna fajn,ráno mě málem švihlo,fleky na obkladech,jako by tekla spárovačka a dokonce na několika místech odfouklá glazura. Řval jsem jak tur,chystal se na prodejce,co to prodali za svinstvo a do toho pípla přítelkyně,jestli to nemohl udělat ten nový čistič,kterým to večer postříkala...*zed*. Viníkem je zřejmě sračka jménem asi PULLRAPID,pokud se pamatuji. Už mi to nesmí do baráku. Mmchdm,fotku odchlíplé glazury mohu dodat,ještě jsem to neopravil.

Obecně- zákazníkům říká,na nové obklady měsíc žádná čistící chemie...

*palec2* JJ takto jsme museli před lety měnit 50? či víc metrů dlažby na BD Pegas.kolega obkladač pak měl s fleky" ale luxusní dlažbu v dílně a garáži (luxusní= zadarmo)Mistr čistil po uklízečkách dlažbu a zkr... to nepřiznal se i když to neofiko věděla snad celá firma ,žel asi se to svedlo na uklízecí firmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]