Ahoj, chci si koupit tuto tlakovou myčku mountfield.cz/... Ale nikdy jsem tlakovou myčku neměl, proto se chci zeptat jak je to s přívodem vody? Jde mi o to, jak dlouhou hadici můžu mít k přívodu vody, jestli mě to dá kolem celého domu? Díky
Hadici můžete mít kolemm svého domu, i kolem sousedova domu...a ještě přes ulici, tlakové myčce je to ukradené, protože tlak si vytváří "sama"..a není závislá na tlaku vody v přívodní hadici.
Dĺžka hadice na pripojenie vody ku myčke je nepodstatná. Podstatný je dostatočný prietok vody,ktorý myčka potrebuje ku svojej činnosti. Zjednodušenie,ak myčka potrebuje 10 l vody za minútu,tak tým koncom hadice pripojeným ku myčke musí pretiecť min. 10 l vody.
Jde mi jen o použití párkrát ročně, nějaký umytí chodníku, auta... Proto chci jen nějakou levnější, a rozhodují se mezi tou z Mountfieldu a alzy. Nevidím v nich žádný rozdíl, hlavně by mě zajímalo, která by mohla být "kvalitnější" a
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.