Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala:
máte někdo zkušenosti s obchodem www.maxila.cz?
Recenzí jsem moc nenašla. Vlastně jenom 2.
Potřebuju nový jídelní stůl + židle (pro 6 osob), a tady mají největší výběr.
Bukotec s.r.o. - dlouho jsem hledal a dvakrát naletěl firmám, které se tvářily česky, ale přeprodávaly polské zboží.
Koupeny židle, které po roce užívání rodinou s dětmi stále vypadají jako nové. Mírně vyšší pořizovací cena při srovnání s internetovou konkurencí se rozhodně vyplatí!
Doporučuji ještě i to lepší čalounění - voděodolné... vypadá to jako látka, ale kapalina typu čaj, šťáva, voda - se na tom drží jako na skle. Pokud rychle utřete, je to pohoda.
Bohužel větší zašpinění třeba od jogurtu nebo kávy při zamlčení vyníkem je pak oříšek ... Ale soused, který má živnost na čištění aut a nábytku, ten má zkušenosti i prostředky
upřesňuji adresu - gastronabytek24.cz/... :D
tady už si vybere snad každý
To je přesně to, co nehledám. Bukovec je výrobce a provozuje internetový obchod. Na své výrobky dává prodlouženou záruku a na ostatní (výrobce neznámý) ne.
No já si vzal konkrétně tyto - a myslel jsem si, že to je nábytek od nich. Jel jsem si pro ně přímo do firmy, vyrobili je na moji objednávku, prošel jsem si kouskem firmy směr do skladu...
No to je jedno, já vás ukecávat nebudu . ALE podle mého názoru ten nábytek prostě vyrábí už desetiletí a jestli tam je nějaký kus, co si překupují z Polska - tak to jsem nenašel.
Já jsem spokojen.
Taky teď sháním recenze, protože chci koupit židle. Na rozdíl od vás mě zajímají názory na výrobce a na jejich kvalitu nábytku. Kde je pak koupím je mi šumák.
jmlc dík, nelíbí se mi ani jedna
POZOR!
Tak Vážení, dejte pozor na firmu "Maxila" obchod s nábytkem. Moje žena objednala někdy v lednu/únoru jídelní set /stůl + židle/. Dodatečně jsme firmě ještě zaslali opravené telefonní číslo, nebo v prvotní objednávce došlo k chybičce. Nicméně do dnešního dne nemáme nic. Veškerá komunikace mizivá, telefony majitel nebo firma nebere, na emaily nereaguje. Pokud telefon vezmou po několika dnech, komunikují stroze a pokládají telefony. Ještě, že jsme jim neposlali peníze napřed. Vypadá to na ne zcela solidní firmu, ani nevím odkud. Takže tolik naše zkušenosti. Nejsem anonym, podepíši se.
Mgr. Stanislav Šimek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.