Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recenze - obchod s nábytkem

Od: aknelka® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala:

máte někdo zkušenosti s obchodem www.maxila.cz?

Recenzí jsem moc nenašla. Vlastně jenom 2.

Potřebuju nový jídelní stůl + židle (pro 6 osob), a tady mají největší výběr.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bukotec s.r.o. - dlouho jsem hledal a dvakrát naletěl firmám, které se tvářily česky, ale přeprodávaly polské zboží.

Koupeny židle, které po roce užívání rodinou s dětmi stále vypadají jako nové. Mírně vyšší pořizovací cena při srovnání s internetovou konkurencí se rozhodně vyplatí!

doplněno 02.02.20 15:17:

Doporučuji ještě i to lepší čalounění - voděodolné... vypadá to jako látka, ale kapalina typu čaj, šťáva, voda - se na tom drží jako na skle. Pokud rychle utřete, je to pohoda.

Bohužel větší zašpinění třeba od jogurtu nebo kávy při zamlčení vyníkem je pak oříšek ... Ale soused, který má živnost na čištění aut a nábytku, ten má zkušenosti i prostředky :)

doplněno 02.02.20 15:31:

upřesňuji adresu - gastronabytek24.cz/... :D

tady už si vybere snad každý

hodnocení

Děkuju, mrknu se tam.

To je přesně to, co nehledám. Bukovec je výrobce a provozuje internetový obchod. Na své výrobky dává prodlouženou záruku a na ostatní (výrobce neznámý) ne.

No já si vzal konkrétně tyto - a myslel jsem si, že to je nábytek od nich. Jel jsem si pro ně přímo do firmy, vyrobili je na moji objednávku, prošel jsem si kouskem firmy směr do skladu...

No to je jedno, já vás ukecávat nebudu ;). ALE podle mého názoru ten nábytek prostě vyrábí už desetiletí a jestli tam je nějaký kus, co si překupují z Polska - tak to jsem nenašel.

Já jsem spokojen.

hodnocení

0x

Taky teď sháním recenze, protože chci koupit židle. Na rozdíl od vás mě zajímají názory na výrobce a na jejich kvalitu nábytku. Kde je pak koupím je mi šumák.

doplněno 02.02.20 15:24:

jmlc dík, nelíbí se mi ani jedna

Mrkněte na stránky bukotec.cz/... - výrobce a prodejce, záruka, super komunikace...

hodnocení

Proč "na rozdíl od vás"? Kvalita nábytku je důležitá i pro mě. Ten obchod se tváří jako rodinná firma, tak jsem chtěla vědět, jestli s ní (a tedy i s výrobky) má někdo zkušenosti.

stanislavsimek
hodnocení

0x

POZOR!

Tak Vážení, dejte pozor na firmu "Maxila" obchod s nábytkem. Moje žena objednala někdy v lednu/únoru jídelní set /stůl + židle/. Dodatečně jsme firmě ještě zaslali opravené telefonní číslo, nebo v prvotní objednávce došlo k chybičce. Nicméně do dnešního dne nemáme nic. Veškerá komunikace mizivá, telefony majitel nebo firma nebere, na emaily nereaguje. Pokud telefon vezmou po několika dnech, komunikují stroze a pokládají telefony. Ještě, že jsme jim neposlali peníze napřed. Vypadá to na ne zcela solidní firmu, ani nevím odkud. Takže tolik naše zkušenosti. Nejsem anonym, podepíši se.

Mgr. Stanislav Šimek

daniela
Dobry den, mam uplne stejnou zkusenost s Maxilla nabytkem. Puvodne jsem vkladala do objednavky dotaz ke zbozi ale neprisla zadna reakce, tak jsme si to chtela overit telefonicky. Nikdy nikdo neodpovida, uz to mi zacalo byt podezrele, zaslala jsem email a stejne nic. Z me strany jsem jen chtela vedet priblizny termin dodani, nic cemu by se museli vyhybat. Ted mam silne podezreni, ze se jedna o podvod a ze ty pozitivni reakcw ktere se vyskytuji na webu jsou fiktivni.
Skoda, ze se da delat tak malo ohledne upozorneni na podvody :(
Daniela Boufala

jitkaklementov
hodnocení

0x
Dobrý den, objednáno téměř před měsícem a dodnes nemám zboží. Pokud mi pan majitel zvedne telefon řekne stále stejnou odpověď a si e, nevím, kdy k Vám budu mít cestu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]